Sidor

1.9.2012

Reeniä ja peukut pystyssä kotikatsomossa


Hellou!
Istun kotikatsomossa seuraamassa kisoja fb-päivitysten kautta :) Voin sanoa että Fitfarmin kisaajat näyttävät kyllä ihan superhyvältä ja peukut ovat niin pystyssä kun vaan voi olla!!
Kävin eilen Villen (Fitfarmin uusi pt) treenaamssa HITiä selälle ja hauikselle Gymillä. Tarkoitus oli katso tekniikat kunnolla läpi, varsinkin hauiskäännöissä. Ville tsekkasi myös että teen töitä treenattavalla lihaksella pitämällä sormet sen lihaksen päällä. Kuulema oli oikeat lihakset töissä. Tämä kuuluu nyt minun prokkikseen oppia treenaamaan lihaksella eikä vain voimalla. Saan jatkossa varmasti parempi tuntuma hauiksiin ja sitä kautta myös volyymiä. Olen tehnyt tavalista maastavetoa siinä uskossa että se on romanialainen maastaveto. Nyt osaan tehdä romanialaista maastavetoa oikeaoppisesti. Taas yksi askel eteenpäin :) Meillä meni siinä tekniikkatouhussa pari tuntia joten VILLE, KIITOS KUN JAKSOIT!!!!
Aamuposeraus ennen salille menoa :)
Tänään oli ohjelmassa rinta, ojentajat ja vatsa HIT style. Tein m.m. vinopenkkiä tangolla ja tasapenkkiä käsipainoilla. Sain apua sekä kuvaamiseen että pakkotoistoihin. THÄNXS!! Huomaan itse kun katson kuva että ranne on kääntynyt sisäsäänpäi, pitä alkaa kiinnittämään siihen huomiota. P.s. tein muuten penkkiä tangolla ihan niin alas että se kosketti kurkkua jokaisessa toistossa, eli olen vasta puolessa välissä kuvassa ;)Ojentajatreeni men niin perille kun vain voi mennä, ranskis maaten, istuen ja push down köydellä. Lopuksi vatsarutistuksia maaten 5xmax, jalkojen nosto maaten penkillä 5x max niin että positiivinen vaihe oli hallittu ja negatiivinen superslow. Lopuksi hooveria yhdellä jalalla 2xmax + kahdella jalalla 2xmax.
Pukuhuoneposeraus


Hain kotimatkalla Gymiltä uusi reenitoppi :D Pinkkiä pinkkiä :DNyt pakkikselle katsomaan kisakuvia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.