Sidor

16.9.2012

Onko tässä touhussa mitään järkeä :D?!?!


Yo! Treenin lisäksi olen istunut kotona pänttäämässä ranskaa. Löysin tähän sopivaa kuvaa, "Vouloir, c'est pouvoir".Näillä tunnelmilla heitin aamulla latari naamaan ja banaani päälle, treenikamat kassiin ja salille mars!
Ennen varsinaista treeniä piti tarkistaa jos peffa olisi kasvanut edes pikkasen... Peffa on sen verran kipeä Villen jalkatreenin jälkeen että se on hyvin todennäköistä että se on kasvanut ainakin muutamalla sentillä.  Kyllä, tämä on ihan perus sinkkutytön sunnuntaiaamupuuhaa, peffacheck. Totesin että peffa on tallella mutta ghettoperse on vielä kaukana joten saan jatkossakin vetää kovia jalkareenejä :D Hurraa!!!


No, itse asiaan. Ohjelmassa oli tänään selkä ja hauistreeni. Väännin siellä Gymillä leuanvetoja, taljoja, kulmasoutua ja maastavetoa.Kokeilin myös venytellä Nyyssölä-style ylätalja- ja leuanvetosarjojen välissä, eli sidoin itseäni kiinni smithiin vetoremmillä ja venyttelin latseja rajusti roikkuen smithissä.
Sain yberhyvää tuntumaa selkään alataljassa ja kulmasoudussa :) Olin aika yllättynyt siitä koska selkäni on todella jumissa ja pääsen vasta keskiviikkona Veeran selkähierontaan. Olin odottanut että tuntuma olisi selkäjumin mukainen. Hyvä näin.
Tein haukkoja scott-penkillä z-tangolla kolme hidastettua sarjaa maltillisilla painoilla. Treeni menee minun tapauksessa paremmin perille tässä liikkeessä näin. Lisäksi hauiskääntöjä käsipainoilla istuen ja tangolla seisten. Lopuksi väännettiin Maaritin kanssa habaa maaten taljassa. Siitä sain pari kuvaakin.Siinäpä se. Huomenna on lepopäivä, onneksi! Kaikki paikat ovat kipeitä :) Minulla on paketti odottamassa postissa jossa on palautusjuomapusseja ja Jarin uusi dvd "Brutal". Ajatus oli hakea sen jo perjantaina mutta jalkatreeni otti kaikki voimat enkä jaksanut pyöräillä postiin.
Olen myös pohtinut sitä että onko tässä touhussa mitään järkeä? Kävin torstaina hieromassa takareidet ja pohkeet auki, viime viikolla etureidet ja sivukalvot. Molemmat olivat aivan jäätävää kidutusta ja maksoin siitä! Perjantaina menin sitten heti Villen kanssa treenaamaan jalkoja siihen kuntoon että käveleminenkin saattuu puhumattakaan jumista. Pian joudun taas pyytämään Veeraa hoitamaan minun jalkojani. Kukkuu... :D Mitäs sille voi kun rakastaa tätä touhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.