Sidor

18.9.2012

MAKSIMAALINEN VENYTYS JA SUPISTUS


Siinä ne on, minun mussukat :DTyypeillä alkaa olemaan aika ahdasta siinä kaapissa. Pitää siis reenata enemmän jotta tulisi enemmän tilaa heille.
Aloitin eilen katsomaan Bulin uusi dvd, Brutal, tai Jarin omien sanojen mukaan "opetusvideota". Hyvää on! Tupla dvd sisältää kaksitoista treeniä (yhden viikon reenit) + extrana ajatuksia ravinnosta, urheiluravinneista ja elämästä. Sain sen juuri oikeaan hetkeen koska nyt pitäisin viettää muutama lepopäivää. Olen treenanut uudella HIT ohjelmalla neljä kovaa viikkoa jonka jälkeen pitäisin levätä. Veikkaan että näitä lepopäiviä on huomattavasti helpompaa saada kulumaan hyvällä opetusvideolla. Huomenna onkin hierontaa ja lepoa.


Lauantaina on taas FitFarmin perinteiset pt-päivät jolloin treenataan ohjatusti kimpassa sekä Tampereella että Helsingissä. Lähdemme porukalla Turusta Tampereelle heti lauantaina aamulla, en millään maltaisi odottaa! Luvasa on myös privaatti poseraustunti Farmin poserausekspertti Sirpan kanssa. Veikkaan että tulee ihan helkutisti uutta opettavaa aiheesta.
Treenattiin rintaa ja ojentajat tänään Villen kanssa. Opin taas paljon uutta tekniikoista :) Pushdown köydellä sujuu nyt huomattavasti paremmin, kuten myös ranskalainen punnerrus istuen ja flyes. Voisin pian tatuoida otsaani MAKSIMAALINEN VENYTYS JA SUPISTUS. Näillä jatketaan! Nyt pitää mennä kauppaan investoimaan rahkaan, jauhelihaan ja parsakaaliin :P
Ostin muten uuden hammasharjan, toi pieni oranssi :) Olen lukenut jostain että saa paremmin pesty hampaat pienellä hammasharjalla / lasten hammasharjella joten ajattelin kokeilla. Kestää kauemmin pestä hampaat mutta toisaalta saa kyllä tarkemmin pesty niitäkin. Plussana on toi kiva kuva ja hammasharjan imukuppijalat...Superhero! Jollei tällä saa voimia niin ei sitten millään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.