Sidor

15.9.2012

Kehityskuvia 2009-2012


Ajattelin viihdyttää teidät vanhoilla ja vähän tuoremmilla kuvilla. Kroppa on muuttunut aika paljon eriin suuntiin riippuen treeneistä ja ravinnosta.
Eka kuva on otettu kesällä 2009. Paino oli noin 52 kg. Olin silloin vegaani (kyllä), kävin 5 kertaa viikossa salilla tekemässä huikeita määriä aerobista + salitreeniä ilman varsinaista tavoitetta tai tietoa trenijaosta, tekniikoista, ravinnosta ytai muustakan. Ainahan olen harrastanut liikuntaa, nuorempana telinevoimistelua, sen jälkeen kaikennäköistä (uintia, juoksua, salia, jumppia, pyöräilyä). 2009 tienoilla treenasin siksi koska pidin siitä. Onnistuin saamaan kaikennäköisiä puutteita puutteelisen ravinnon johdosta ja liian yksipuolisesta treenistä.Toka kuva on otettu loppukesästä 2010 jolloin juoksin öööö.... noin 70 km/viikko + salia 5kertaa/viikko + kävelyijä + bodypumpeja. Ihan sairasta touhua. Menin "pikkasen" överiksi. Onneksi söin sentään lihaa ja maitotuotteita enkä vain kasvisperäistä ruokaa joten ravintopuoli oli monipuolisempi kun 2009 jolloin olin 100% vegaani. Kuitenkin selvästi liian niukka ruokavalio ;) Join kyllä heraproteiinia aina treenin jälkeen jo silloin, hiilarilähde sen yhteydessä oli pari riisikakkua. Morjens! Ei ihmettä ettei sali tuottanut tuloksia noilla eväillä ja reeneillä. Paino oli silloinkin noin 52 kg tai jotain sen alle. Tämän jälkeen tuli jotain rasitusvammoja jalkoihin ja jouduin relaamaan juoksun kanssa mutta kompensoin sen pyörailyllä, salilla, ja uinilla. Eihän kehoa voinut kuunnella ja antaa sen palautua. Veikkaan näin jälkikäteen että minulla oli aika paljon ylikunto-oireita silloin. Paino nousi muutaman kilon.Kolmas ja neljäs kuva ovat kesältä 2011. Olin hankkinut pt:n jotta joku katsoisi minun perään ja pitäisi huolen siitä että treeneissä olisi jotain järkeä ja että ruokapuolikin olisi kunnossa. Sain lupaa juosta kolmesti viikossa ja tehtiin kolmijakoinen saliohjelma. Jako oli seuraava ma: rinta+ojentajat+olkapäät, ti: juoksu, ke: jalat, to: juoksu, pe: selkä+hauis, la: pidempi juoksulenkki, su: lepo.
Treeneihin tuli jotain järkeä ja aloitin juomaan palarina hera+malto-sekoitus. Söin hulluja määriä puhdasta bodyruokaa aina 2-3h:n välein (puuroa, rahkaa, lihaa, vihanneksia, marjoja, kalaa, kanaa, riisiä....).

Paino lähti nousuun ja syksyllä 2011 painoin 72 kg. Lihasta oli tullut paljon mutta niin oli läskiäkin. Päätin talvella 2012 että nyt hankin ammatitaitoinen ja hyvän valmentajan, panostan kaiken salitreeniin ja nousen lavalle. Tavoite oli bodyfitness. Olin yhteydessä useampaan valmentajaan ja valmennustiimiin mutta päädyin lopulta Fitfarmiin, Jari "Bull" Mentulan ja Jutta Gustafsbergin hoitoon. Aloitin Farmilla 28.1.2012.
Viides kuva on otettu helmikuussa 2012. Olin juuri aloittanut treenaamaan Bulin laatimalla saliohjelmalla ja syömään ruokavalion mukaisesti niin että kaikki punnitaan. Lisäravinteita tuli ihan helkkaristi lisää. Kaloreita laitettiin plussalle, kaikki aerobiset poistettiin (lukuun ottamatta 2 yökävelyä / aamukävelyä). Salia viisi kertaa viikossa.


Oisko maaliskuu 2012


Syyskuu 2012, selässä alkaa näkyä että olen käynyt salilla. Paino on 76 kg. Paino nousee noin 500g tai vähän enemmän kuussa.Elokuu 2012 (hmm... aikajärjestys meni sekaisin..)Pari kokovartalokuvaa. Läskiä on, mutta kyllä siinä on vähän lihastakin.Takana on monta tämän henkisiä treenejä. Jalkareenit ovat parhaat reenit!!!! Treenien lisäksi on takana paljon monipuolista ruokaa, lisäravinteita, päikkäreitä, yli 8h öitä, lepopäiviä, venyttelyä, hierontaa, hitosti oppimista ja oivaltamista ja toki niitä palauttavia treenejäkin on ollut.

Näillä jatketaan! Yhteistyö Bulin kanssa on vasta alkanut ja jatkuu niin kauan kun mies kestää minua. Kisat kisataan kun on niiden aika. Nyt reenataan asenteella ja omistaudun tähän hommaan 500%:lla, vähintään. Lihasta pitä saada lisää, paljon lisää! Sitten uskon että joudun dieetille jotta nähdään mitä ollaan saatu aikaiseksi. Tavoitteenahan on tällä hetkellä kisat naisten fitness fysiikassa. Ajankohta päätetään myöhemmin.
P.s. Itsellä on sellainen olo ettei keho muuttuu. Mutta vaikuttaa ainakin kuvien perusteella siltä että jotain on tapahtunut 2009 jälkeen...

1 kommentti:

  1. Oot todella upea, aivan mieletön muutos! tsemppiä, fitnessfysiikka on upea laji, ja oon sata% varma että just sulle oikea! Sun selkä on ihan mieletön, ja on mahtavaa, kuinka paljon lihasta olet saanut tuossa ajassa!! Rock n roll!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.