Sidor

14.9.2012

Yökävely, pehmeitä pohkeita ja jotain muutakin


Informatiivinen otsikko. Mielikuvitus on joskus aika nollassa :)
Eilen oli perinteinen lepopäivä, ainakin melkein. Kävin aamulla ramppaamassa ulkona, taivas oli musta mutta ilma oli kuitenkin lämmin mikä oli todella jees! Tarkoitin siis että se seikka ettei ollut kylmä oli jees, valo olisi kyllä piristänyt. Alan pikkuhiljaan nauttimaan näistä yökävelyistä, kun lähtee ulos vähän yli klo 5 aamulla ja ulkona tosiaankin on niin pimeä ettei homma onnistuisi esimerkiksi maaseudulla ilman otslamppua. Onneksi asun keskustassa joten saan nauttia katuvaloista :D Se tuntuu jotenkin unen jatkeelta kun ei näe ketään matkalla eikä oikeastaan mitään muutakaan. Katsotaan sitten miten homma etenee talvella kun on pimeä ja kylmää...
Kävin työpäivän jälkeen Veeran tehohieronnassa. 1,5 h takareiskoja, pohkeita ja persettä. Vähän venyteltiin ja naksautettiin selkääkin kun se oli niin megajumissa. Ensi kerralla panostetaan selkään täysillä. Ymmärsin tänään aamulla taas miten tärkeä lihashuolto ja varsinkin hieronta on jos treenaa kovaa ja haluaa kehittyä + välttää esimerkiksi rasitusvammoja. Muistan kerran noin vuosi sitten kun oltiin kaverin kanssa juhlissa (kyllä, olen bilettänyt). Kaverini tökkäsi pohkeitani jostain syystä. Muistaakseni puhuttiin taas vaihteeksi treeneistä ja lihaksista... Hän huomautti silloin että pohkeitani oli ihan kivenkovia ja "pikkasen jumissa". Olin silloin niin tottunut siihen etten edes ymmärtänyt tehdä asialle jotain. Toki venyttelin sillloinkin hyvin ahkerasti mutta ne oli silti kovia. No, nykyäänhän käyn Veeralla viikottain ja pohkeet ovat kyllä olleet aika paljon käsittelyssä. Pointtini tässä on se, että tänä aamuna kun tunnistelin pohkeitani niin huomasin että perhana, nehän on ihan pehmeitä!!! WOOOOT!?!? Tältäkö niiden kuuluu tuntua? Ihme touhu tämä bodaaminen kun oppii lisää omasta kehosta koko ajan :) Löydätte muuten Veera Salomaa Turussa, Eerikinkadulla, Motivuksen yläkerrassa. SUOSITTELEN!!
Poikkeavaa normi lepopäivästä oli se, että kävin keskellä työpäivää yliopistolla luennolla. Olin duunissa 7.30-9.50, sitten fillarilla yliopistoon, 11.45 fillarilla takaisin töihin ja sieltä sitten Veeralle klo 15.15. Tämä tulee jatkumaan kerran viikossa jouluun asti... Hyvä puoli on se että saa vähän happea keskellä työpäivää. En edes vaivaudu ajattelemaan huonoja puolia järjestelyssä. Siinä ei olisi mitään järkeä!
Joopajoo, lopetan tähän. Teaserina voin kertoa sen että menen Villen kanssa treenaamaan jalkoja HIT-style. Kova reeniä + tekniikkatsekkaus luvassa :) Uh-hu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.