Sidor

20.9.2012

Lepopäivät pulkassa :D


Huomenna loppuu tämä palautumisputki :D Huomenna on nimittäin JALKAREENI!!!! Ja kaiken lisäksi vielä perjantai, eli luvassa on tuplasti kivaa. Olen omasta mielestäni levänyt tarpeeksi (ma, ke ja to täyslepo) joten huomenna alkaa uusi kova treenijakso. Nykyinen ohje on neljä kovaa viikkoa, sitten muutama lepopäivää.
Lepopäivät osuivat todella hyvään saumaan koska minulla oli eilen vähän sellainen olo että saatan tulla sairaaksi. Vedin koko päivän c-vitskua, l-glutamiiniä ja hulluna vettää. Olin ihan duracell jo iltapäivällä enkä ole huomannut mitään oireita tänään. 1-0, Dea vs flunssa!!
Kävin tänään sovittamassa vaatteita Intersportissa. Kaikki vaatteethan on tehty naisille joilla ei ole mitään lihaksia :( hupparit kiristivät niin paljon olkapäiden, selän, rinnan ja käsien kohdalla että jätin ne suosiolla kauppaan. Sama juttu oli housujen kanssa, kiristivät reisien ja peffan kohdalla... MURRR... Onhan se kivaa että paikat pullistuvat mutta vaatteiden hankkiminen on sitten toinen femma. Onneksi lähden lauantaina Tampereelle jossa ajattelin kokeilla Bia Brazilin farkkuimitaatiopöksyjä. Ne joustavat tarpeen mukaan oikeista paikoista ja näyttävät ainakin kuvien perusteelta ihan siistiltä.
Lopuksi selkäkuva, jalka-asento on vähemmän onnistunut ;) Kyllä se on leviämässä toi yläselkä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.