Sidor

29.8.2012

Latausjuomacoctail ja uudet poput


Meitsi "sai" uudet reenipoput postilla tänään :D Ekat Lonsdalepoput. Ostin niitä uutena tiimikaverilta varsin hyvään hintaan. Käytän muuten Otomixin salikenkiä, ainakin jalka- ja selkätreeneissä. Teken usein muut yläkropan treenit sukkasilla koska joudun muutenkin raahaamaan niin paljon kamoja töihin ja sieltä treeneihin joten laukku kevenee huomattavasti jollen ota kenkiä mukaan. Otomixit ovat todella hyviä kyykkykenkiä., Vaihtelu virkistää silti ja nämä uudet kengät ovat kevyempiä + kengänpohja on ohuempi joten uskon että pohjetreeni tuntuu erilaiselta.(Kyllä, ne ovat mustat ja vaaleanpunaiset)
Tässä näette paperikeräykseni. Voisko siitä tehdä jotain johtopäätöksiä ;D?Vedin "kevyen" olkapääjumpan tänään. HITiä koko rahalla :D Sain lisättyä toistomääriä pystypunnerruksessa :) Jatkaan kerran vielä näillä 16 kg:n käsipainoilla ja sitten siirryn noihin 17,5 kg:hin. Ainakin yritän :) Kai minä saan pari toistoa aluksi niin siitä se lähtee pikkuhiljaan rullaamaan ylöspäin. Sain myös laittaa kaikkiin muihin liikkeisiin lisää kiloja tai toistoja. Huomaa taas että on uusi ohjelma ja että keho saa uusia ärsykeitä. Kehitystä, kehitystä! Lopuksi vatsat taljassa 5xmax ja voimapyörä 5xmax.
Tein muuten aika mieleenkiintoisen latausjuoman tänään, oikein kiva coctail :P Kirsikka Shock oli lopussa joten laitoin sitä mitä oli purkissa (11g) ja lisäsin siihen Masin Pump3D persikan makuisena loput siitäkin purkista (8g), vähän beta-alaniiniä(2g), sitruliinimalaattia sciteciltä (5g) ja lupuksi BSN:n No explodia joku pink lemonade maku (5g). Maku oli... hmmm... aika.... makea :) No, treeni kulki ja tilasin aamuulla lisää Fastin Shockia joten toivottavasti toi jäi kokeiluksi. Ainakin sain vaihtelua laturiin ja kaapit tyhjennettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.