Sidor

23.9.2012

Team Turkun roadtrip Tampereelle


Olipas mukava päivä! Käytiin Turku Teamin kanssa Tampereella FitFarmin pt-päivillä treenaamassa :) Näillä päivillä on tapana jakaa porukkaa ryhmiin sen mukaan mikä lihasryhmä treenaa. Itse olin hauis ja ojentajaryhmässä. Tehtiin ensin kolme kierrosta hauiksille:
- hauiskääntö tangolla
- hauiskääntö kääntäen kp vuorotahtiin
- hammer kp niin että jättää eka käsi ylös samalla kun nostaa toinen käsi, sitten laskee eka käsi ja sitten toiunen käsi (tajusiko kukaan:D??)
- hauiskääntö tuettuna taljalaitteessa
ja kolme kierrosta ojentajille:
- push down tangolla vastaotteella
- push down tangolla myötäotteella
- ranskalainen istuen käsipainolla
- ranskalainen maaten tangolla
- penkkidippi
Tuli ihan kiva polte käsiin :D
Oli muuten hauskaa huomata miten paljon jotkut ihmiset ovat kehittyneet viime pt-päivien jälkeen ja miten hyvässä kuosissa syksyn kisaajat olivat. Tytöillä oli vain tullut pari kiloa painoa kisojen jälkeen (HYVÄ TYTÖT!!) ja herra P oli kyllä taas kasvanut hurjasti, ei ihmettä kun vetää seitsemän salitreeniä viikossa. On se hurjaa!
Meillä on tapana Team Turkun kanssa jättää auto Sokoksen parkkihalliin ja siirtyä siitä suoraan Sokoksen vessan kautta Body Actioniin hipelöimään lisäravinnepurkkeja ja sieltä Wolfiin vääntämään rautaa. Kotimatka menee Body Actionin kautta Sokoksen vessaan ja sieltä Sokoksen parkkihalliin. Tänään käytiin myös Sokoksen ruokaosastolla investoimassa Pepsi Maxiin ja banaaneihin sekä Sunnyssä sovittamassa vaatteita. Lopputulos oli se että minun päälle ei mahtunut mitään housuja, sovitin jopa kaikki isoimmat pöksyt (XL, 42), ei mitään toivoa että reidet, perse ja pohkeet olisivat mahtuneet (HURRAA!!!). Marika oli hajottamassa paljettimekon koska se oli niin kireä selän ja käsien kohdalla ettei hän saanut sen pois päältä (JESSS!!!!). Maarit löysi onneksi itselleen sopivan paidan :D
Toinen äärimmäisen mukava juttu on se että minua pyydettiin huoltajaksi kevään kisoihin :D Olin niin otettu siitä että joku haluaa minut huoltajaksi!! Tästä tulee huippua! Pääsen lavan taakse iskemään trimmattuja miehiä ;) (varokaa pojat!!) hehehee... No jos ollaan ihan tosissaan niin on todella mukavaa päästä auttamaan kaveria kisoissa + opin itse paljon kisatilanteesta ja viimeistelystä.
Se tästä päivästä. Minä keitän nyt vähän ohraa muutamaksi päiväksi ja popsin sitten pari pilleriä ;) Huomiseen!
Siellä ne kiehuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.