Sidor

22.9.2012

Megadeath jalkatreeni :D


JESSUS SENTÄÄN MIKÄ JALKATREENI!!! Sain lisättyäa painoja kaikkiin liikkeisiin paitsi SJMV jossa en uskaltanut lisätä äskeisen revähdyksen takia, tuntuma oli kuitenkin erinomainen :D Nykyisen ohjelman jalkasetti on oikestaan aika sairas, siinä on kolme liikettä etureiskoille, kolme takareiskoille ja lopuksi teken pohkeita pari liikettä. Teken jokainen sarja ihan failureen asti, tänäänkin jäin joka kerta hackissa sinne alas istumaan kun en yksinkertaisesti enää päässyt liikkumaan. Treenin kesto on pikkasen liian pitkä minun makuun, melkein 2h vaikka kellotan joka ikinen sarja. Näin se vain menee kun on monta liikettä. No, onneksi tykkään jalkapäivistä joten en valita pidemmästä treenistä :)
Ohjelmassa oli
smith kyykky
hack kyykky
reiden koukistus
SJMV
prässi
reiden ojennus
askelkävely
puohkeet hackissa
pohkeet istuen
Tärisin niin paljon että jouduin jäämään hetkeksi seisomaan ulkona ennen kun uskalsin pyöräillä kotiin. Kotimatka Gymiltä onkin huikeat 500m... Sekin on haasteellista kun jalat tärisevät. Kotona söin ja nukahdin tunniksi. Nyt olenkin täysin koomassa :) Hyvä treeni siis!!!
Huomenna onkin lähtö Manseen maailman parhaan treeniporukan kanssa! Luvassa on kiva ajomatka Turku-Tampere-Turku loisto seurassa, treeni Wolfilla, luento ja poseraustreeni. JÄTTEKIVA!!!! Nyt nukkumaan jotta jaksan huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.