Sidor

8.9.2012

Saakelimoinen polte osa 2 :)


Jalkatreeni loppui yli 1,5 tuntia sitten ja reidet polttavat vieläkin... Taisi treeni mennä perille :) Päätin aamulla että jalkatreeni menee revähdyksen ehdoilla ja että teen liikkeet hitaasti, pidempiä sarjoja ja pienemmillä painoilla tarpeen mukaan. Otan loukkaantuminen mahdollisuutena keskittymään lihastuntumaan ja saada aikaan kunnon polte.
Jalkatreeni Gymillä meni näin:
- kapea kyykky smithissä perse lähes lattiaan saakkaa päkiöillä HIT tyylillä, samat painot kuten aikaisemmin, hyvä tuntuma
- hakk-kyykky medium jalka-asento perse ihan alas, HITtiä, ja ekstra sarja yyyyyber hitaasti. Loppuun asti tein koska jäin taas siihen alas istumaan :)
- reiden ojennus, HITtiä ja polte oli jo ekan hitaan sarjan jälkeen ihan JÄRJETÖN :)
-SJMV pelkällä tangolla, hitaita (noin 6sek/suunta) ja 20 toistoa. En uskaltanut tehdä kovilla painoilla koska se rasittaisi sitä revähdysaluetta. Polte perseessä ja takareiskoissa oli paras pitkään aikaan siinä liikkeessä. Ihan babypainoja kun tangolla tekee mutta kun lihas pääsi todellakin töihin.
- leveä prässi kantapäillä, sama juttu kuten SJMV, ei isoja painoja vaan hiiiiitaita toistoja, polvet tyyliin korviin asti alhaalla ja 20 toistoa/sarja. Jalat polttivat niin paljon etten meinanut päästä ylös prässistä....
- reiden koukistus istuen, HIT tyyli
- halllittu askelkävely 3x40 askelta, kädet selän takana, siis ilman lisäpainoja tällä kerralla. Ihan jäätävä setti! Ei niitä painoja mihinkään tarvitse kun osaa tehdä töitä lihaksella... Vihdoinkin alan oppimaan tämäkin.
Lopuksi pohkeita ensin hakissa ja sitten seisten omalla painolla.
Perille meni! Siis TODELLAKIN!!!! Suosittelen kaikille joskus kokeilla tehdä oman ohjelman liikkeitä hitaasti, pienemmillä painoilla ja vaikka useampia toistoja. Oppii käyttämään treenattava lihas ihan eri tavalla ja saa 500% varmuudella sellainen lihastuntuma että oksat pois!

KIITOS MAARIT KUVISTA!!!! Ei ne tärähtäneet :)
Kotikatsomo valmistautuu Fitness Expoon seuraamiseen ja omien suosikkien kannustamiseen. TÄYDELLISTÄ :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.