Sidor

29.9.2012

Välikuolemia ja tärinää Gym 2000:lla


Reeniä reeniä!! Vedin aivan sekopäisen jalkatreenin tänään sellaisella raivolla että eräs mieshenkilö tuli kysymään että "saatko happea"? Kyykyt menivät siis perille. Olin jo ensimmäisen kyykkyliikkeen jälkeen niin heikko etureisissä että oksat pois, jäin pari kertaakin istumaan lattialle tangon alle kun en enää päässyt ylös, eli loppuun asti menin. Sama homma oli hackissa, jäin kolme kertaa alas istumaan kelkan alle... Jumalååda että heikotti sen jälkeen. Silloin tietää että on antanut kaikensa alusta asti eikä säästänyt voimia muihin liikkeisiin. Mii laikk!!
Bongasin pari treenitoveria Gymillä ja voin sanoa että ähinöistä, huudoista ja kiljumisista huomaa että FitFarmilaiset ovat treenaamassa :D Thänks Anne kuvista!
Etureiskoille hitaita reidenojenuksia pysähdyksellä supistus ja venytysvaiheessa, hitaita negatiivisia ja lopuksi all out.Etureisien jälkeen oli takapuolen vuoro. SJMV, leveä prässi ja reidenkoukistus. Lopuksi 3x askelkävelyä TOTAALISEN LOPPUUN ASTI, eli kolme kertaa välikuolemaa :D
Bonuksena, hähääää, pohkeita. HIT-tyylillä ensin hackissa ja sen perään istuen. Fiilis oli treenin jälkeen tärisevä, haiseva ja hikinen mutta kaikensa antanut ja onnellinen.Tässä ovat jalkatreenivarusteitani, sheikki, kaikennäköisiä minigrip-pusseja jauheineen ja pillereineen, luottovyö, vetoremmit (hyvin käytetyt), kamera teitä varten ja treenikalenteri/-vihko johon merkaan joka ikinen toisto, aina. Poput olivat jalassa, mutta niitäkin on hyvää olla ;)Nyt on päikkärin paikka jotta reidet pääsee kasvamaan! Zzzzzz.... Vi hörs!
p.s. jos kaipaatte jotain eritystä sisältöä minun päivityksiin niin kertokaa!! Muuten kirjoitan tänne ihan mitä sattuu, ja mullahan sattuu kaikennäköistä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.