Sidor

11.9.2012

SELKÄTREENI ja hauberitPäätin olla rohkea (tai tyhmä, miten sen nyt näkee) tänään ja katsoa miten revähdys reagoi selkätreeniin. Se on selkeästi parantunut ja kun kerra rintatreeni meni ilman ongelmia niin miksikö ei selkätreenikin menisi. Ajattelin kuitenkin lähteä liikkeelle reippaasti pienemmillä painoilla jotta ei tulisi mitään ikäviä yllätyksiä.
HIT-treeni kuten kaikki nykyset treenit. Aloitin kevennetyllä leuanvedolla joka meni aivan loistavasti :) siitä sitten jatkoin alataljalla, ylätaljalla, kulmasoudulla ja romanialaisella maastavedolla kunnon painoilla eikä revähdys pahentunut siitä. :D!!! Ei se nyt mitenkään täysin kunnossa ole kun kerrankin tunnen pientä kipua/jäykkyyttä mutta ei se myöskään tunnu pahentuvan treenistä joten jatkossa treenaan ehdottomasti täysillä mutta varovaisesti. Olen huomanut että monet vammat parantuvat paremmin jos treenaa varovaisesti jolloin aineenvaihdunta ja verenkierto saa potkua ja esim revähdys palautuu paremmin. Ekat päivät pitää kyllä levätä kunnolla ja antaa vamma olla rauhassa mutta parin päivän jä'lkeen voi kyllä minun mielestäni jo alkaa tehdä jotain vaikka ei ole parantunut täysin. Toki pitää kuunnella kehoa ja lopettaa jos se sattuu ja menee pahempaan suuntaan! Ehkä tämä on ihan minun oma teoriani, kehitetty sen vuoksi koska pääni ei kestä monen päivän täyslepoa... No, anyway, olen niin iloinen tästä :D! Pelkäsin etten pääsisi treenaamaan selkää pitkään aikaan.
Pumppailin myös haukkoja, scotissa tangolla, istuen käsipainoilla ja seisten M-tangolla. Toivon että hauikset ovat yhtä kipeitä huomenna kun viime hauistreenin jälkeen. Siis superkipeitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.