Sidor

1.7.2012

Ohjeet miten DuracellDea saadaan rauhoittumaan


Tjenis!
Eilinen meni siihen että löhöilin kotona oikein keräämässä energiaa Jannen etureisi+pohjetreeniin klo kaksi. Olin jo klo 12 sellainen DuracellDea ettei mitään rajaa :D! Kun tapasin kaverin ennen treenit niin hänkin totesi että suustani pursuu sanoja kovassa vauhdissa ja että taidan olla pikkasen ylienerginen :) Vedin sen olotilan päälle vielä latari + bansku ja lopputulos oli mitä oli. Lainataakseni siskoni sanoja en voi sanoa muuta kun "voi Janne raukka" kun se joutui tekemisiin minun kanssani!
Tämä ADHD oli kuitenkin tunnin mittaisen jalkahoidon jälkeen todellakin entinen ADHD. Ohjeet Dean väsyttämiseen (jos joku joskus tarvitsee ):
- Reiden ojennus noin 10 toistoa omin voimin ja loput pakkotoistoina kunnes tuli 15 toistoa täyteen + sen päälle 5x negatiivisia toistoja jolloin Janne veti minun jalat ylös ja painoi niitä alas samalla kun yritin pitää niitä ylhäällä (parasta). Tätä tehtiin neljä kierrosta.
- Hack-kyykky 3 sarjaa. 1 sarja = 10 toistoa alhaalla, 10 täyspitkää ja 10 ylhäällä, eli yhteensä 30 toistoa.
- Jalkaprässi jalat ylhäällä ja kapeana 3 sarjaa ensin noin 40 toistoa ja 2 viimeistä siinä 30 toiston luokassa.
- Askelkävely käsipainoilla pari kertaa Gym2000:in käytävän alusta loppuun tai oliko se 40 askelta. Tässä vaiheessa pupu alkoi olemaan pikkasen väsynyt joten tekniikka jäi kärsimään kun en jaksanut pitää selkä pystyssä koko ajan vaan nojasin eteenpäin :(
- Pohkeet hackissa jalat leveänä pari suoraa sarjaa ja sitten pudotussarjoja rest-pauseilla
- Tein itse lopuksi vatsalle neljä sarjaa (6-10toistoa) Gymin ihanassa vatsalaitteessa + neljä sarjaa (noin 20 toistoa) jalkojen nostot roikkuen
Pääsin Gymin rappusista alas ja kotonakin ylös vaikka aina haaveilen siitä että saisi vedettyä sellainen etureiskatreeni etten pystyisi tähän. Ei se haittaa! Oli ihan saakelin hyvä setti ja tätä otetaan uusiksi :D!
P.s. Näin aivan älyttömän upeat reidet naisten pukuhuoneessa. Voin sanoa että lihasta oli ja että minulla on siihen vielä piiiiiitkä matka eli kyykkyprokkis jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.