Sidor

19.7.2012

Väsynyt Duracell pupu...


Heip ja terkkuja väsyneeltä Dealta!
Huomaa että palauttava treeniviikko lähesty ja että takana on monta kovaa vikkoa, uusia ärsykeitä lihaksille uuden treeniohjelman muodossa + suurempia treenipainoja. TYTTÖ ON VÄSYNYT! Minun on koko viikko tehnyt mieli mennä oman työpöydän alle nukkumaan heti kun olen päässyt töihin... Olen silti onnistunut hillitsemään itseäni :D Ja kyllähän ne treenit kulkee oikein mainiosti heti kun saan latari juotu ja pääsen vauhtiin :) Huomaan silti että kroppa on väsynyt ja paikat kipeät. Hyvä näin, se on merkki siitä että treeni on mennyt perille ja etten ole lusmuilut salilla.
Eilen oli yläkroppa pumppitreeni. Pumppia tuli ja lihakset polttivat. Olkapääsetti oli huikea :D Tein triplana neljä sarjaa viparit sivuille, pystypunnerrus ja viparit kumarassa. Ah mikä POLTE :D!
Tänään on ollut hyvin ansaittu LEPOPÄIVÄ! Aamulla kuitenkin aamuaerobinen tunnin kävelylenkin muodossa ennen aamupalaa ja sen päälle venyttelyä. Töissäkin venyttelen kunnolla olkapäät, kädet ja rinta. Helpotti taaas paljon :) Venyttelen siis päivittäin mutta nyt kun keho on aika väsynyt niin tunnen että seoikein huutaa lihashuoltoa ja venyttelyä. Tänään suunniteltiin siskoni kanssa että mentäisiin salille juuri venyttelemään kunnolla tunnin verran. No, sitten aurinko alkoi paistamaan ja päätin että kerrankin vedän ihan löysät lepopäivänä ja mentiin sitten puistoon pelkästään makaamaan :D Kannatti vai ei mutta ainakin se oli rentouttavaa!
Ostin äsken kolmas 5kg:n mansikkasatsi joten pakastimessa on nyt 15 kg :P Vielä mahtuu lisää!
Nyt pitää pestä viikon treenivaatteet jotta minulla olisi jotain päällepantavaa huomisen selkätreenissä ja venytellä vähän lisää :) Voisin jopa harkita sitä spagaattia taas kun se venyttelee niin hyvin jalkoja.
Hyvää iltaa ja toivopttavasti teilläkin on aurinkoa :D!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.