Sidor

29.6.2012

PERJANTAI ILTA!!!! NIIN SIISTIÄ!!


Noniin, eka rinta&ojentajatreeni quatrosarjoineen pulkassa!! Ohi on ja hyvin meni :D Huomaa kyllä että eka kerta uudella ohjelmalla on aina vähän hakemista painojen kanssa mutta uskon että onnistuin aika hyvin valitsemaan oikean kokoiset raudat. Hyvä asia näillä gianteilla on se että treeni menee paljon nopeammin. Olen muuten se hidas tyyppi salilla. On myöskin hyvää että oikkeasti pystyy vetämään itsensä siihen kuntoon ettei millään pysty liikuttamaan mitään painoja enää. Huono puoli on se ettei välttämättä jaksa nostaaa yhtä suuria painoja verrattuna suoriin sarjoihin. Toisaalta pidin kyllä samat painot ja jopa lisäsin kiekkoja sekä jalkatreenissä että olkapäätreenissä. Tänään en kykenyt siihen mutta voin sanoa että tein jokainen giantsarja IHAN LOPPUUN ASTI!! En siis olisi pystynyt yhtään enemmän. Kuten aina olin tänään taas todella tarkka kellottamisen kanssa ja pidin kiinni palatusajoista sekunnin tarkkuudella.
Olisi tarkoitus venyttää treenattu lihas voimakkaasti sarjoien välissä mutta en oikein ehdi sen kanssa kun palautusajat ovat kahden minuutin pituisia. Ehdin just ja just venyttää nopeasti treenattu lihas niin voimakkaasti kun kykenen, merkkaamaan painot+toistot treenivihkoon ja hörppää smurffijuomani (treenijuoma=aminot, hiilarit+jotain mineraaleja/kivennäisaineita).
Tein vatsoja treenin päätteeksi:
- vatsarutistus laitteessa 4xmax (max painoilla)
- vatsarutistus maaten omalla painolla 4xmax
Nyt vatsa on täynnä kanaa, ohrasuurimoita, suppilovahveroita, valkuaisia ja ruusukaalia :P Ou jee! Minussa taitaa olla joku vika kun en ikinä kyllästy kanan rintafileisiin. Voisin syödä sitä joka päivä! Ai juuu... Niinhän teenkin :D
Olipa taas todella kiinnostava päivitys. En voi muuta kun ihmetellä että joku jaksaa lukea näitä juttuja :D Kiitos siitä! Arvostan sitä ihan oikeasti että joku käy katsomassa mitä touhun ja sekoilen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.