Sidor

13.7.2012

Jalkajumi ja jalkajumppaa


Huomenta hei!
Ei se oikein auttanut että pidin peukkuja keskiviikkona kuivan ilman puolesta torstaina aamulla. Näytti hyvältä vielä siinä vaiheessa kun lähdin ulos lenkille "aamulla" (klo 5.25) joten jätin suosiolla sateenvarjo ja goretextakki kotiin. Kesti ehkä 4 minuuttia niin alkoi sataamaan ja satoi kunnes tulin kotiin 60 minuuttia myöhemmin :D Onneksi oli lämmin ja kesäinen sade niin ei haitannun niin paljon.
Eilen oli reidet, varsinkin etureidet kivassa jumissa reisitreenin jälkeen. En todellakaan olisi uskonut että etureiskat olisi eniten kipeitä ottaen huomioon se etten tehnyt kun yksi kolmen sarjan liike etureisille ja loput takareisille... Oli ilmeisesti tehokkaat kyykkysarjat :D Panostin sitten kunnolla koipien venyttelyyn eilen illalla. Aamulla tuli tietty venyteltyä kevyesti aamulenkin jälkeen mutta illalla menin jopa spagaattiin molemmin puolin jotta reidet saisivat kunnon venytykset. Spagaatit yhdistettynä 9,5 tunnin yöuneen + magnesiumtabut + bcaa + L- glutamiini ja lepopäivä teki ihmeitä! Onneksi. Tänään on meinaa etureisitreeni Jannen kanssa. Eli ei mitään kevyttä settiä luvassa :D Villekin (Fitfarmin uusi treenaaja Turussa) taitaa treenata omia etureiskoja siihen aikaan Gymillä joten mitä onkaan parempaa kun treenata koipia kahden pro kiduttajan valvonnassa?!?
Onneksi pääsen heti sen jälkeen hammaslääkäriin (TAAS) ja illemmalla Veeran luo hierottavaksi. Huomasin että yksi viime viikolla paikatuista hampaista vihloo ikävästi joten tarkastetaan tänään missä kunnossa hammas on. Pahimmassa tapauksessa joudutaan paikkaamaan sitä uudestaan. Eli jatketaan hyväksi todettu yhdistelmä, vapaapäivä + hammaslääkäri + hieronta.
Hyviä treenejä teille! Minä alkaan valmistautua sekä psyykkisesti että fyysisesti jumppaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.