Sidor

17.7.2012

Tunnustuksia ja peffareeni


Peffareeni check! Yksi asia on ainakin 100% varma ja se on se etten tule tapamaan elämäni mies salilla. En ainakaan treenatessani. Tänäänkin olin ihan punainen naamassa, huulet sinisenä, syke katossa, tiukka katse kelloon ja treenivihkoon ja sitten noi höyrykonetehosteet ja kovaääniset hengähdykset... En muuten varmaan löydä sitä miestä salin ulkopuolellakaan kun en oikein ehdi tehdä muuta kun käydä salilla, nukkua, käydä töissä ja ruokakaupassa... Niin juu, Tampereellakin :D No, ihan samaa. Saliin voi ainakin luottaa :D Miehistä ei ikinä tiedä ;)
Itse treeniin. Tein reidenojennusta neljä kovaa ja pitkää sarjaa alkulämppäriksi. Sen päälle SJMV kolme sarjaa 80kg:lla ja viimeinen 70 kg:lla. Otti hyvin perseeseen tänään kun siirryin 70 kg:n sarjoista muutamiin 80 kg:lla.
Päällikkeenä sitten haarakyykkyä smithissä neljä 10-15 toiston sarjaa lyhyillä palautuksilla. Ja Jannelle tiedoksi jos luet tämä: PERSE MENI SUPERSYVÄLLE!! Perkele :D Lopuksi askelkävelyä pitkillä askelilla 2 x 40 15 kg:n käsipainoilla, 1 x 40 x 12,5 käsipainoilla ja pohkeita viisi pitkää pumppaavaa sarjaa.
Ruokakaupan kautta himppeen. Ostin taas ruusukalia :P Slurp!
Minulla on muuten uusi huono tapa. Siis ihan TODELLA HUONO TAPA. Tulen yleensä kotiin töistä ja treeneistä about kuudelta jolloin syön, feisbuukkaan, päivitän blogia ja huuups... kello onkin todella paljon ja on iltapalatime + nukkumamenoaika. En sitten aina jaksa mennä suihkuun vaan säästän se aamuun... Näin on nyt mennyt ehkä neljä kertaa. Eli eihän sitä edes voi kutsua tavaksi :D eihän?!?!? Hikoilen kuitenkin yöllä joten luontokin säästyy kun en kuluta nin paljon vettä... (seliseliseli...) Okej, tästä ei tulee tapa. Jos tulee niin en ainakaan löydä miestä. NYT MENEN SUIHKUUN :D!
Tsaukki- daukki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.