Sidor

31.7.2012

Pumppi beibe JEAH!


Nestepommi Dea pääsi tänään pumppailemaan kevyesti :) Nesteet lähti liikkeelle ja pää kirkastui. Olen saanut ohjeeksi jättää latari ja treenijuoma pois palauttavalla viikolla ja tyytyä ainoastaan palariin. Otettiin sama kysymys aiheeksi pt-päivillä Tampereella ja siihen Bullero sanoi että treenijuoma ja palari juodaan palauttavalla viikolla mutta latari jätetetään veke... hmmm... Vedin sitten sunnuntaina palauttavan etureiskatreenin pelkällä palarilla ja oli kyllä megaheikko olo + verensokeri laski ikävästi treenin lopulla joten kokeilin tänään treenijuoman kanssa. Olo oli huomattavasti parempi! Tarkoitushan on keskittyä palautumiseen kevennetyllä viikolla joten on kai parempi ettei mene kataboliaan tai että verensokeri laskee treenin aikana.
No, anyway, tein tänään kevyitä sarjoja selälle, hauiksille ja ojentajille + hooveria. Sarjoja 8-10 per lihasryhmä ja toistoja 15.
Selkä:
- ylätalja lapio
- alatalja vastaote
- kulmasoutu 90 asten kulmassa tangolla
- MAVEHauis:
- hauiskääntö M-tangolla
- hauiskääntö smith
- hauiskääntö maaten taljassa
Ojentajat:
- ranskalainen punnerrus maaaten M-tangolla
- penkkidippi omalla painolla
- push down köysi
Oletteko muuten huomanneet että lihastuntuma on parempi pienemmillä painoilla ja pidemmillä sarjoilla kun isoilla painoilla ja lyhyillä sarjoilla? Muistin sen taas tänään kun todella keskityin lihastuntumaan ja käytin about 2/3 kovien viikkojen painoista. Tekee kyllä gutaa lihaksille nämä kevyet viikot!! Muistakaa ihmiset levätä ja huoltaa kehonne! Helposti menee niin ettei huomaa miten väsynyt ja ylirasittunut keho tai huomaa sen vasta silloin kun on päässyt ylikuntoon tai saa jonkun sortin rasitusvamman. Itse olen saanut kivasti rasitusvammoja johtuen juoksusta jalkoihin ennen kun sain valmentajan. Juoksin yksinkertaisesti liikaa enkä tajunnut levätä kunnolla tai tehdä kevyita ja palauttavia lenkkejä välillä kun piti painaa kovaa vauhtia eteenpäin. Siinä jos jossain ei ole mitään järkeä!! Toivon että olen oppinut jotain virheistäni ja että säästyn rasitusvammoista tulevaisuudessa!
HYVIÄ JA KOVIA TREENEJÄ TEILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.