Sidor

1.7.2012

Lentävät sataset ja AURINKO :D


Jess! Tänään oli selkä ja hauistreeni Gymillä. Tykkään ihan älyttömästi käydä siellä viikonloppuisin aamusin (ööh nyt meni kieliopit väärin, sorry) kun saa treenata rauhassa! Siellä on yleensä max kolme henkilöä minun lisäksi jos alkaa reenata 9-maissa. NICE!
Olin niin puhki eilisen jalkasetin jälkeen että ajattalin aamulla että onkohan tässä mitään järkeä mennä tekemään kovan selkätreenin kun on valmiiksi väsynyt. Päätin kuitenkin mennä koska viikonloput ovat ihan parasta aikaa treenata kun ei tarvitse tuhlata energia muihin asioihin (lue olla töissä) + lepopäivä ei-työpäivänä on tuskaa koska päivä ei etene ollenkaan joten suosin pitämään lepopäivät työpäivinä jolloin aika menee nopeammin. Huomenna on pidän lepopäivän.
Heitin sitten kiltisti latari naamaan ja banaani päälle. Salille mars! Sain vedettyä ihan HUIPPENSPUIPPENS treeni alkuväsymyksestä huolimatta :D Kohokohta oli taas nämä MAVET, sain kolme sarjaa 100kg:lla :D Hula-hula!! Vimppa sarja oli aika lyhyt joten tein sen lisäksi kaksi pidempää sarjaa 80 kg:lla. Sen lisäksi tuli tehtyä ylä- ja alatalja, kulmasoutua, hauiskääntöjä tangolla, scottpenkissä ja tuettuna taljassa.
Palari nassun, kotiin syömään, suihkuun ja päikkärit. Sen jälkeen mentiin siskoni kanssa Puolalapuistoon fiilistelemään kun aurinko kerrankin suostui paistamaan. Erna otti mukaan Frida, hänen ja hänen avomiehensä uusi koira. Olin täysin myyty :D Frida on ehdottomasti maailman ihanin koiranpentu!!


Fridakin on kasvavassa iässä ja pitää aina eväät mukana :D

Yritin kaikin tavoin pysyä auringossa ja hävittää juhannuksen jälkeiset rusketusraidat... Työ jäi kesken.


Dean eväät :D Oli siinä banaani ja pähkinöitäkin mutta ne oli syöty jo tossa vaiheessa.
Jees box, net pitää valmistaa viikon ruuat ja punnita huomisen protskujauheet töihin. Adios amigos!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.