Sidor

8.7.2012

Kehonhuoltoa ja maastavetoja


Helloujaa!
Olen elossa ja kidutudososio tältä viikolta on ohi :D Kävin tosiaankin hironnassa perjantaina jatkamassa missä jäätiin torstaina, nyt on kaikki paikat avattuja paitsi selkä mikä otetan ensi viikolla. Ei muuten ole mitään herkkua avata ojentajia vaikka ne evät olekaan kovin isoja lihaksia... Paras osia tltä erältä tais olla kun Veera sanoi että "Nyt revitään pohkeet auki. Se voi sattua vähän." No shit.
Eilen oli ohjelmassa giantsettejä/quatrosarjoja selälle ja haukkareille. Ja, arvaatkas mitä?!? Meitsi sai nostettua 120 kg maastavedossa jopa huikeat kaksi kertaa :D!!!! TADAAA!! Nyt ei haitta että kaupunki on täynnä kännisiä Ruisrokkareita tai että ensi viikolla on vain neljä salitreeniä. Ja totta, ei sillä ole merkitystä paljonko saa nostettua jossakin liikkeessä mutta kyllä se piristää silti kun parantaa omia ennätyksiä. Halvat huvit mutta ihan saakelin hyvät huvit!! Muuten voin sanoa että giantsettien vetääminen selälle on hikinen homma. Varsinkin kesällä.
Kehonhuolto jatkuu tänään ja mennään erään kaverin kanssa salille venyttelemään ja harjoittelemaan spagaattia + käsienseisontaa. Siis kyllä, minä ja toinen bodaribeibe menemme salille VENYTTELEMÄÄN :D Suunnitelma on tehdä tästä traditio. On meinaa tylsää venytellä itse pidempiä jaksoja kerralla.
Nauttikaa aamusta! Nyt on kesää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.