Sidor

9.7.2012

Mummo Dea is still going strong :D


Heh... Arvaatka miten Dealle kävi tänään! Bcaa:t oli loppu joten suuntasin salin jälkeen Wellmaxiin ostamaan lisää. Siinä oli sitten Fastin Sporttijuomapussit tarjouksella ja niitähän vedän melkein kokonainen pussi/treeni joten oli PAKKO ostaa niitä kun kerrankin sai kaksi pussia yhdellä egellä (muuten 1,40e/pussi). Luulin ettei siinä ollut enemmän kun niitä jotka olivat esillä, about 20 pussia joten vein ne kassalle + bcaa purkki. Kysyin varmuuden vuoksi jos kaikki sporttijuomat olivat esillä. Ei ollut. Lopputulos oli se että Mummo Dea "joutui" ostaamaan kaikki 58 pussia...

Ei välttämättä ollut tarpeellista ottaen huomioon että kaappi näytti tältä ennestäänkin :) (kuvassa noin 150 pussia sporttijuomaa... Heh!!Kävin ennen tätä tekemässä giantsettejä rinnalle ja ojentajille. Nykyäänhän treenaan vanhalla ohjelmalla joka toinen viikko ja uudella joka toinen eli joka toinen viikko on 4 salipäivää ja joka toinen 5 kpl:tta. Huomaa kyllä että tämä tekee vain ja ainoastaan hyvää kropalle kun treenit vaihtuu ja lihakset saavat erilaista ärsykettä koko ajan. Kehittyminen on taas saanut lisää potkua :D Se tekee muuten ihan hyvää pääkopallekin vaihtaa ohjelmaa ja painopisteitä näin tiheästi. Nyt panostetaan ojentaja-, olkapää-, yläselkä- ja peffatreeneihin. Ainakin nämä lihasryhmät ovat saanet erityisen paljon huomiota uudessa ohjelmassa joten oletan että ainakin nämä pitäisi kasvaa kesän yli, mikä sopii minulle oikein hyvin :)!
By the way, olen onnistunut ostamaan uudet housut! Siis ei mitää treenihousuja tai muuten jotain venyvää materiaalia vaan ihan oikeat mustat housut (ei lasketa että ostin niitä Intesportilta, eihän???). Arvaatka kuka on tyytyväinen :D?!?!? En ikinä uskalla ostaa housuja kun a) reidet eivät mahdu mihinkään housuihin b) pohkeet eivät mahdu c) jos edellämainitut osa-alueet mahtuvat niin eivät mahdu parin viikon päästä enää kun ne ovat siinä vaiheessa jo kasvaneet. Eihän tämä olisi ongelma jos voisin kulkea isoissa lököpöksyissä, mutta viihdyn jostain kummasta syystä paremmin hyvin istuvissa vaatteissa. Sama juttu muuten paitojen kanssa. T-paidat kiristävät käsien kohdalla ja näin tekevät myös pitkähihaiset... No, ihan samaa, mullla on nyt uudet pökät joissa on jopa kasvuvaraa :D!!!
Joopajoo, now it`s SUIHKUTIME ja feisbuukkaaminen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.