Sidor

24.7.2012

Pikapäivitys


Morjens!
Pidin eilen hyvin ansaitun lepopäivän salista. Tarkoitus olisi ollut pitää sitä jo sunnuntaina mutta en oikein maltanut olla menemättä saliin kun kerrankin saatiin Wolf yksityiskäyttöön pariksi tunniksi aamulla joten .... heh. Ei sillä onneksi ollut niin paljon väliä! Pidän max kolme salipäivää peräkkäin eikä se mennyt sen yli tälläkään kerralla joten no hätä.
Tänään oli salipäivä. Quatroasrjoja rinnalle ja ojentajille (penkkiä, vinopenkkiä, kapea penkki, penkkidippiä, ja ransakalainen punnerrus). Lopuksi tein viisi kertaa vatsarutistuksia maaten loppuun asti ja saman verran hooveria. Vatsarurtistukset ovat kyllä aivan loistavia :D Vatsastani lähti tunto enkä pystynyt enää sen jälkeen mihinkään huippusuorituksiin hoverin kanssa...Sääli että monet tekevät vatsatreenit lähinä lonkan koukistajalla eikä vatsalla! Niitä näkee melkein päivittäin :( Olen todella iloinen että oppinut saamaan jäätävän poltteen pelkillä rutistuksilla ja siitä etten sotke lonkan koukistajat siihen ollenkaan :D!
Onneksi sain sen keittiövaan eilen! Omalta loppui meinaa paristot juuri sopivasti tänään aamulla kun aloitin punnitsemaan treenijuomat. Aika sopiva ajoitus :D!!
Nyt ei pätki enää joten lopetan tähän. Hali-bali teille! Huomenna on uusi päivä ja uudet treenit :D JESS!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.