Sidor

29.7.2012

Päikkäreitä ja palautuminen


Palauttava viikko on kerrankin lähtenyt oikein hyvin käyntiin, ehkä se johtuu siitä että lähdin Nauvoon enkä ole ollut kotona tuijottamassa salikamoja tai siitä että olen vedän nykyään kuusi viikkoa kovaa treeniä ennen palauttavaa viikkoa kun aikaisemmin tein vain kolme kovaa viikkoa. Nukuin päikkäreitä kolme kertaa perjantaina, yhteensä 5,5 tuntia :D Muuten makailin laiturilla, KÄVIN UIMASSA MERESSÄ ja poimimassa mustikoita. Olo oli todella kuumeinen ja väsynyt vaikka en ollut sairas tai kuumeessa mutta uskon että kroppa oli väsynyt ja reagoi näin lepoon. Lauantai jatkoi saman kaavan mukaan, paitsi etten nukkunut niin paljon ja kävin uimassa koko ajan. En tiedä mitään niin rentouttavaa kun laiturilla makaaminen kauniina kesäpäivänä.
Meillä on selvä työjako yhden äidin kissojen kanssa, minä syön 99% rahkasta ja Prassel vetää loput :P Toiset kissat eivät oikein jaksa välittää rahkasta mutta tämä kaveri tykkää kovasti! Prassel syö myös kaikki keltuaiset, minä valkuaiset. Hyvä kaveri :DKatsokaa miten PUHDAS kulho!!Kahden lepopäivän jälkeen kävin tänään salilla tekemässä palauttavan jalkatreenin. Toivon etten riehunut liikaa! Onneksi jätän pois latari ja trenijuoma niin meno rauhopittuu pakostakin vähän + oten todellakin iisisti tekemällä vähemmän sarjoja, en tee niitä loppuun saakka, käytän huomattavasti pienempiä painoja ja teen pidempiä sarjoja.
Huomenna on luvassa lepoa, aamuaerobinen ja hierontaa :D
Äiti otti kuvan minusta aamulla. Tyttö on aika tuhdissa kunnossa... Toivon että saan jonkun sortin välidieetti jouluna! No, koitan olla tyytyväinen kun saan syödä enkä valita läskeistä enää!

Nauttikaa lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.