Sidor

13.7.2012

No nyt on ollut actionia!


Noniin! Tänään on ollut tekemisen meininkiä :D
Aamupäivällä pääsin Jannen etureisi ja pohkeet treeniin kuten mainitsin aikaisemmin. Se on jännää kun menee näihin hc-treeneihin niin jänniittää etukäteen positiivisella tavalla koska tietää että on tulossa todella rankka setti, mutta ei kuitenkaan pysty ennakoimaan tarkalleen mitä on tulossa. Yleensähän voi tulla ihan mitä vaan :D Ainut mistä voi olla varma on että treeni on rankka. Olen kontrollifriikki joten se etten pysty kontroloiman jotain tilanteita luo paljon jännitystä...
Otettiin "pienet lämmöt" aluksi, eli reidenojennusta putkeen: 5kg/jalka 10 toistoa, 10kg/jalka 20 toistoa, 15kg/jalka 30 toistoa, 20kg/jalka 40 toistoa, eli yhteensä 100 toisto + pari negatiiviset päälle. Ei ollut kovin häävejä painoja mutta voin kertoa teille että 90 toiston jälkeen oli aika hankalaa saada jalat ylös enää omin voimin joten Jannen apua tarvittiin :)
Tehtiin sen jälkeen muutamia sarjoja hackissa ja sain oppia käyttämään polvisiteitä :) Ne olivat hyvät!! Minulla oli aika voimannostajafiilis niiden kanssa mutta so what, ne antoivat hyvän tuen. Sitten tehtiin jotain etukyykkyä muistuttavaa liikettä eräässä laitteesa kolme sarjaa kunnes kaaduin enkä päässyt ylös enää... Lopuksi askelkävelyä ensin 15kg käsipainoila ja sitten ilman painoja kädet niskan takana jotta varmasti pystyisin pystyssä ;)
Muistin vasta pohkeiden kohdalla että kamera oli mukana joten otettiin pari kuvaa. Kuvissa tehdään pohkeet prässissä ja istuen supersarjoina about miljooona toistoa. Ainakin tuntui siltä :D Ja hitto että POLTTI! Veeran jalkahieronta on tepsinyt.Kävin myöhemmin Veeralla hierottavana ja sain pari kuvaa selän kunnosta. Olkaapas hyvää! Teki oikein gutaa avata selkää ja odotan supertuntumaa huomisen selkätreenissä :)


Lopuksi näytän teille meidän uusi (oikeastaan ensimmäinen) teamitoppi, Fitfarmilla on Janne´s angels niminen muutaman mimmin kopla Turussa. Homma alkoi keväällä kun me naiset jotka treenamme Jannen kanssa Turussa aloimme kutsua itseämme Jannen enkeleiksi. Vähän niinkuin Charlies angels. Sitten mopo lähti käsistä ja nyt meillä on HIENOT topit joihin on painettu siivet + teksti: Janne´s angels PINKILLÄ GLITTERILLÄ :D Saa kommentoida ja kehua ;)


Hali-bali lukijat!! Menen nytten makaamaan sängyn päälle palautumaan hetkeksi ennen kun on taas ruoka-aikaa :P On se rankkaa :D!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.