Sidor

23.7.2012

Treenejä ja IHANIA TYÖKAVEREITA


Heipparalla!
Nyt on tapahtunut niin paljon treenirintamaalla ettei kaikki mahdu yhteen päivityksee, gym-spacen tilaa ei riittäisi siihen joten koitan hillitä itseäni pikkasen ja tiivistää viikonlopun tapahtumat :D!
Fitfarm järjesti sekä pt- että fitnesspäivät nyt viikonloppuna Tampereella. Pt-päiviä pidetään noin kuusi kertaa vuodessa jolloin treenataan yhdessä ohjatusti pienissä ryhmissä jonka jälkeen jutellan ja seurustallaan. Fitnesspäivät järjestetään keväällä ja syksyllä ennen kisoja, eli kahdesti vuodessa. Eilen Fitnesspäivillä harjoiteltiin T-kävelyä, poserausta, katsottiin kisabikinejä ja kisakenkiä, nähtiin värin levitystä livenä ja syksyn kilpailijoita esittivät itseänsä muille + juteltiin kisaamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Nyt on taas ihan liikaaa motivaatiota :D!
Nukuttiin Turkutiimikaverini kanssa Omppuhotelissa ja mukana oli eväät,sheikit + rasiat ja tietty ihan helkkaristi treenivatteita :D


Sain lauantaina pt-päivinä testata Turun uuden treenarin Villen rinta- ja olkapääjumppa. Kyllä Ville osaa hommansa hyvin :D Tissit olivat tulessa kuten olkapäätkin alle tunnissa. Tehtiin gianteja rinnalle: penkkipunnerrusta pysähdystekniikalla ja sen päälle pumpaten, vinopenkkiä slow (laske kolmeen alas ja kolmeen ylös eli 6 sek), flyes vinopenkissä ja punnerrusta loppuun asti jonka jälkeen tauko (siinä vaiheessa rinta oli jo aika loppu...). Näitä tehtiin kolme kierrosta. Olkapäille oli putkeen viparit kumarassa, sivuille istuen, eteen istuen, pystypunnerrus ja pystysoutu :D Very nice!!!
Hyvin nukutun yön jälkeen jatkettiin sunnuntaina omilla treeneillä Wolfilla klo 10. Päästiin treenaamaan ennen kun sali avaa ovensa virallisesti :) joten tilaa oli kiitettävästi! Tein etureisi- ja pohjetreenin. Bull kävi vinkkaamassa että kannattaa kyykätä varpaillaan smithissä kapeassa kyykyssä. Se kannatti kyllä! Helppo tapa saada treenistä astetta rankempaa ja kohdistumaan juuri etureisiin :D
Sen jälkeen tein pikkasen jalkaprässiä (ymmärrätte varmasti syy siihen että onnistun niin hyvin siinä lukiolaispoikien pelottamisessa jos joku laite jonka tarvitsen on varattu kun näytän tolta treenatessani :D)

Huomasin illalla että latsit olivat täynnä verenpurkaumia jalkatreenin jälkeen. Tulevat ilmeisesti juuri prässin aiheuttamasta paineesta kehoon :D Sweet!!!
Oli muuten kivan pituinen salipäivä, klo 10-16.30....
Matkalla tuli yllättäen ostettua pari uutta Bettersin treenitoppia, bcaa:ta ja pulvereita latausjuomaan :D
Minulla on muuten MAAILMAN IHANIMMAT TYÖKAVERIT!!!! Siis ihan tosi! Valitin keittiövaastani pari viikkoa sitten ja VOILA sain tänään uuden vaan eräältä työkaverilta :D Toinen työkaveri sponssaa itse viljelemillä vihanneksilla ja kuivatuilla suppilovahveroilla :) Kaikki kannustavat muutenkin ja ovat kiinnostuneita tästä elämäntyylistä/harrastuksesta. Olen usein saanut kuulla muilta ettei työkaverit ymmärrä tai hyväksy body/fitnessharrastusta tai jopa kiusaavat siitä. Onneksi en ole joutunut kateuden kohteeksi vaan saan tehdä töitä näiden ihmisten kanssa :D!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.