Sidor

6.7.2012

Jalkavamma ja pumppireeni


No niin, eilen oli kivasti actionia! Päivä alkoi todella mallikkaasti sillä että löin jalkaani pakastimeeni heti aamulla sellaisella voimalla että pikkuvarpaastani tuli iso ja sininen.
Pistin heti märkä pyyhe pakastimeen, jalka pystyyn ja hetken päästä kylmä pyyhke sen päälle. Sama hoito jatkui pikin päivää. Toivottavasti auttoi edes vähän!

Enhän minä voinut jäädä kotiin hoitamaan jalkaani kun ohjelmassa oli muutakin joten lähdin salille pumppaamaan yläkroppaa. Pakko oli treenata ilman kenkiä kun pikkuvarvas oli niin turvoksissa. Oli hyvä treeni ja todella ihanaa käydä treenaamassa aamulla kun sali on tyhjänä :D Mii laik! Salilta himppeen syömään ja hoitamaan jalkaa.
Puoli kaksi olikin Veeran kidutushierontaa :D Pakko sanoa että on mahtavaa kun hieroojakin harrastaa salia ja tähtää kisoihin niin ymmärtääkin miksi asiakas (lue minä) istuu odotushuoneessa sekoittamassa välipalaprotskusheikki ja joutuu vetämään sitä ennen + pähkinöitä ja bansku. Veikkaan että muut voisi ihmetellä vähän. Hikoilin muuten kun hullu hieronnassa! Pyyhe oli naaman kohdalla likimärkä ja Veera joutui jopa kuivaamaan selkääni pyyhkeellä jotta homma toimisi...
Jalka näyti tältä hieronnan jälkeen (punainen läiskä =mustelma)Veeralta taas himppeen syömään ja hoitamaan jalkaa... Sitten -> hammaslääkäriin paikkaamaan kuusi reiän alkua, ilman puudutusta. Ja KYLLÄ, hammashoito oli ihan piece of cake verrattuna aikaisempaan jalkaiherontaan!! EI siis sattunut yhtään vaikka tuntuikin vähän ikävältä kun suu oli täynnä kuivureita, letkuja ja lääkäri porasi täydellä vauhdilla :D Huomaa että kipukynnys on kasvanut tämän harrastuksen myötä. Kipuhan kuuluu asiaan eikä sitä kannata pelätä :)
Nyyyh! Yritin ladata tänne kuvia mutta jostain syystä tulee vain jotain koodaustekstiä.... YRitän uudestaan myöhemmin jos palvelimessa olisi jotain häikkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.