Sidor

3.6.2012

Palauttava viikko


Pöh! Olin suunnitellut mennä Gymiin aamulla ja aloittaa palauttavaa viikkoa kevyellä etureisitreenillä. Se meni täysin plörinäksi koska sain eilen joku lievä vatsatauti enkä ole jaksanut tehdä muuta kun nukkua :( Nooh, minulla on jo paljon parempi olo ja pääsen varmasti huomenna tekemään jotain kevyttä treeniä. Pidän palauttavaa viikkoa joka neljäs viikko, joskus menee siihen viidenteen viikkoon kun en oikein malta rauhoittua... Käyn kuitenkin salilla ihan normisti palauttavalla viikolla, eli 5 kertaa viikossa ja treenaan normijaon mukaan. Ero on siinä että käytän huomattavasti kevyempiä painoja, vähemmän sarjoja ja enemmän toistoja. Panostan entisestä enemmän lihashuoltoon näillä viikoilla jolloin venyttelen enemmän ja käyn hieronnassa. Huomaan kyllä että olen levon tarpeessa tällä hetkellä. Keho on jotenkin todella väsynyt. Se on ollut todella haastavaa minulle oppimimaan käydä salilla treenaamassa kevyesti! Enkä voi sanoa että olisin hyvä siinä... Mutta, homma menee parempaan suntaa koko ajan ja opin kyllä senkin taidon pian täydellisesti :D!
Siskoni kävi kylässä perjantaina ja nauroi taas mun keittiökaappeihin ja kananmunakokoelmaan. Minun mielestäni se on täysin normaalia että keittiökaapit pursuaa lisäravinteita :) Eikö olekin??

Pussiraukoilla on vähän ahdasta :(

Jääkappini tyhjimmillään, yleensä siinä on enemmän rahkapurkkeja ja valmiita eväslaatikoita. Aina löytyy kanaa, banskua, sojalesitiiniä, vihanneksia, marjakeittoa, valmiiksi keitettyä riisiä/ohraa ja rahkaa.

Normi munavarasto, sheikkiperhe ja Minigrip-pussukat kuivumassa pesun jälkeen.

Tilasin viime kerralla 149 kpl:tta (40g) Fastin sporttijuomapussia joten heilläkin on aika ahdasta tossa kaapissa!

Jospa menisin lepäämään vähän taas että jaksan raahautua linja-autoasemaan myöhemmin. Otin vapaata töistä huomenna jotta pääsen moikkaamaan äitiä taas :) Eihän sinne ole enemmän kun tunnin ajomatka mutta viikonloput ovat niin lyhyitä ettei silloin oikein ehdi tehdä muuta kun täydentää ruokavarastoja, siivota, pestä treenivaatteita ja treenata. Onneksi voi ottaa pidennettyjä viikonloppuja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.