Sidor

20.6.2012

Enemmän mömmöjä on enemmän "voimaa" :)


Moikkelis-moikkelis!!
Ehdin olemaan sikatyytyväinen itseeni viikon treenisaavutuksista eiliseen asti, kunnes tajusin että hei, Bullerohan lisäsi mömmöä mu latariin maanantaina :D Mahtaisiko johtua siitä eikä minun kehityksestäni ;)? Nooo, ihan samaa :) On kivaa kun saa lisätä painoja tai toistoja!
Tiistaina oli selkä+habareeni (ylätalja, alatalja ja Mave-enkat)
Keskiviikkona rinta, olkapäät ja ojentajat (pystypunnerrus, vipari, ranskis maaten ja kapeapenkkienkat) Kokeilin vähän arnoldpressiä käsipainoilla koska liike on minun uudessa ohjelmassa enkä ole tehnyt sitä aikaisemmin. Hyvin meni, tänään on ollut tuskallista pitää kännykkä kiinni korvissa enemmän kuin 2 minuuttia putkeen... Nice!
Tänään oli sitten persereeni :D
- jalkojen koukistus 14x50kg, 12x50kg, 10x50kg, 9x50kg ja 14x45kg
- SJMV 12x70kg, 10x70kg, 9x70kg, 8x70kg
- haarakyykky smithissä 15x60kg+tanko, 14x60kg+tanko, 13x60kg+tanko, 13x60kg+tanko
- askelkävely 3x40 askelta 12,5 kg käsipainoilla. TÄMÄ OLI TUSKAA, itku oli lähellä tokan sarjan jälkeen ja meinasin vaihtaa 10kg painoihin. Mutta mutta... Muistin taas että saakeli, pystyin siihen Jannen kanssa joten pystyn siihen nytkin. Niinhän pystyinkin :D Enkä kuollut!!! Pylly sattui vaan aika ihanasti :D
Olen ollut pikkasen masentunut johtuen siitä että parsakaali on ollut loppu minun vakiokaupasta Lidlistä jo kaksi päivä eikä Salen parsakaali maistuu yhtä hyvälle. Ostin sitten ruusukallia sen korvikkeeksi ja toimiihan se väliaikaisesti. Ruusukaalia+valkosipulia+kanan rintafilettä, quinoa/ohrasuurimoita+valkuaista. YUMMY :P Pidän peukkuja että parsakaalitarjonta on parempi ensi viikolla.
Hyvää juhannusta kaikille! Olkaa varovaisia liikenteessä ja nauttikaa alkoholista kohtuudella tai jättäkää nauttimatta! Itse ajattelin nautiskella salilla kun siinä kerrankin on hiljaista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.