Sidor

18.6.2012

Tampere reissu


Jepp, kävin tänään Treella ensin tapaamassa valmentajani Bull, sitten poserausharjoituksiin ja lopuksi ostoksille Body Actioniin. Wolfilla oli ylläriylläri paljon Fitfarmilaisia joita oli kivaa nähdä taas!
Sain Bulilta uuden treeniohjelman jonka on täysin erilainen verrattuna nykyisen treeniohjelmaani. Udessa ohjelmassa on neljä salipäivää viikossa, selkä ja hauis, rinta ja ojentajat, reidet ja sitten olkapäät omana päivänä. Siis yksi oma päivä olkapäille!!!!  Tämän lisäksi pohkeita ja vatsoja 1-2 kertaa viikossa. Jokaisessa treenissä on 1-2 powerliikettä (3sarjaa ensin 10 toistoa ja loput sarjoista saa tulla mitä tulee kunhan ei ottaa painoja pois, palautusaika 2min). Sen jälkeen on yksi quatrokokonaisuus, eli 4 liikettä jotka tehdään putkeen ja vasta tämän jälkeen tauko. Tätä tehdään 3-4 kierrosta.
Toinen ero on se että olen pitänyt joka neljäs viikko palauttava viikko mutta nyt tulee olemaan kuusi kovaa viikkoa ja vasta sen jälkeen palauttava viikko.
Tulen aluksi käyttämään nykyinen ohjelma joka toinen viikko ja uusi ohjelma joka toinen jotta keho tottuisi uuteen systeemiin. Jännäksi menee tämä homma :D!!
Niin juu, Bull tsekkasi kanssa kuntoni, eli poseraus edestä, sivusta, takaa, sivusta, edestä alusvaatteissa. Minulla on kuulema tasainen fysiikka. Hyvä näin. Sen päälle pitää nyt rakentaa sitä bodya !
Poserauksista voin sanoa sen verran että sitä pitää harjoitella ihan pirusti ja tämä tyttö alkaa tekemään sitä heti huomenna :D Näyttää paljon helpommalta kun mitä se on... Onneksi meillä on hyvät ohjaajat siinä hommassa! Kiitos Satu ja Jutta :D!!
Kävin Body Actionilla kotimatkalla ostamassa uudet Better Bodiesin pöksy, paita ja bcaa pulveri Sciteciltä + uusi jauhe samalta valmistajalta jonka tulen lisäämään latariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.