Sidor

9.6.2012

Dea vs The Vatsatauti 1-0


Jess! Olen VIHDOINKIN päässyt vatsataudista eroon :D Kesti "vain" kuusi päivää. Siis KUUSI PÄIVÄÄ ILMAN SALIA TAI MUUTA TREENIÄ!!!!! Ihan kun olisin sanonut kropalleni että hei, nyt alkaa palauttava viikko ja nyt saa huilata vähän...
Nooh, viikko totaalilepo teki varmasti ihan gutaa tälle treeninarkkarille :) En muista milloin olisi viimeksi pitänyt edes yhden totaalilepopäivän. Puhumattakaan monen päivän lepoputkesta. Olen aikaisemmin, siis ennen Fitfarmin valmennusta, treenanut kovaa kuusi päivää viikossa ja pitänyt yhden aktiivisen lepopäivän jolloin olen mennyt kävelylle. Nykyään on salia viisi kertaa viikossa + kaksi päivää jolloin teen tunnin kävelylenkki (lepopäivät). Se siitä, pääasia on että pääsen taas treenaamaan ja kolmen kovan treeniviikon kimppuun :D!
Kävin aamulla yläkropan pumppitreenissä ja sain ylätaljaenkat, pari sarjaa 50 kg:lla. Teen ylä- ja alatalja superina: 10-15 x ylätalja ja heti perään 10-15 x alatalja. Tätä neljä kierrosta. Muuten olen käyttänyt 45 kg ylätaljassa ja 40 kg alataljassa. Ensi kerralla teen kaikki ylätaljasarjat 50 kg:lla :D Se on varma se! Salin jälken menin Lidlin kautta (kuten aina kun se on Motivuksen vastapäätä) ja investoin taas vaihteeksi rahkaan, parsakaaliin, herkkusieniin, pilttiin ja cashewpähkinöihin. MummoDea innostui pikkasen pähkinätarjouksesta ja osti 8 pussia :D Eräs mieshenkilö mun takana kassajonossa kysyi sitten että "Pidätkö puotia?" ja viittaisi varmasti pussi- ja purkkikasoihin...
Pakko hehkuttaa vähän maailman ihanin valkku Bull! Laitoin eilen illalla sähköpostia ruokakysymyksillä ja sain heti vastausta, siis 6 min sisällä :D Tänäänkin pyysin lisäapua palautumisen kanssa ja tuli nopeasti vastausta glutamiinin ja bcaa:n lisäämisestä. Mii laik a loot!!
Tässä kuva DunderDeasta/DuracellDeasta vatsataudissa äidin sohvalla. Dunder ja duracell ominaisuus on poissa käytöstä :( Tossa vaiheessa on viellä kolme päivää jäljellä ja viisi päivää ilman salia edessä. Luulin että olisin päässyt jo seuraavana päivänä kyykkäämään mutta... heh...Niin juu, saa kommentoida ja vaikka pyytää tietynlaisia päivityksiä :) On kivaa huomata jos joku jaksaa lukea mun juttuja ;)
Hyvväää viikonloppua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.