Sidor

13.6.2012

Jalkajumi


Heippa!
Taisin tehdä jotain oikein sunnuntaina etureisitreenissä kun vasta tänään pystyn istumaan vessapönttöön ilman että ensin otan kiinni pöntöstä mollemin käsin ja laskeudun hiiiiitaaaasti istumaan. Nyt sujuu jo yhdellä kädellä :D Rappusista en vielläkään pääse alas muuten kun sivuttain kävellen eikä normaali käveleminenkään onnistu vaan joudun käyttämään sitä "pingviinikävelytyyliä" :) Puhumattakaan siitä miten kosketusarat reidet ovat... Huomenna pistän perse saman kuntoon :D!!! IHANAA!  Näillä treeneillä ja eväillä pitäisi kyllä saada takapuoli ja reidet kasvamaan :)
Viikko totaalilepo teki varmasti ihan hyvää keholleni mutta huomaan myös ettei rauta tunnu niin kevyeeltä kun ennen sitä lepoviikkoa... Nooh, olen kuitenkin pitänyt kiinni samooista painoista + sain jopa lisättyä kiloja selkätreenissä :) Ensi viikko sujuu varmasti paremmin kun kroppa on tajunnut ettei lävätä enää vaan TREENATAAN!!!
Hitsit vitsit, pian onkin maanantai taas ja silloin pääsen Manseen POSERAUSTREENEIHIN (ekat ever) ja treffaamaan valmentajani Bull. Katsotaan jos tulee muutoksia treeniohjelmaan tai ruokavalioon. Tähän asti on lisätty sapuskaa ja jauheita jokaisella Tre reissulla joten olisin jotenkin yllättynyt jollei kalorimäärä kasvaa taas kun painoni kerrankin on pysynyt samana. Tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon rasvatonta lihasmassa tämän vuoden aikana. Sitten katsotaan ensi vuoden alussa missä ollaan ja lyödään toivon mukaan kisäpäivä lukkoon :) Odotan oikeasti jo nyt dieettiä... Kuullostaa varmasti hassulta mutta kun minun nykyiset ruokamäärät ovat aika massiiviset niin haaveilen siitä että saisin tuntea nälkää joskus + nähdä jos olen saanut jotain lihaksia. Nojaa, maltti on valtti enkä välitä siitä että olen pieni läski tänä kesänä :) kunhan lihas kasvaa niin voin polttaa rasvaa tulevaisuudessa ;)
Nyt pitää mennä suihkuun, hikinen tissitreeni takana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.