Sidor

26.6.2012

Olkapäiden kasvatus vol 1


N-Y-T-NYT SE ALKOI!!!! Olkapäiden kasvatusprokkis meinaa!! Jos olkapäille on pyhitty ihan ikioma reenipäivä niin veikkaan että niiden on pakko kasvaa :D Ohjelmassa oli tänään pystypunnerrus, vipareita kumarassa ja sivuille käsipaioilla, viparit eteen tangolla ja arnolds press. Huomaa kyllä eron painoissa kun keskittyy yhteen lihasryhmään eikä treenaa kolme kerrallaan. Minulla on aikaisemmin ollut yhdistelma rintä/olkapäät/ojentajat ja rintalihasliikkeethän rasittavat osittain myöskin olkapäitä + jos on tehnyt muutamia sarjoja penkkiä ja vinopenkkiä niin olkapäät ovat jo valmiiksi pikkasen väsyneitä kun alkaa treenaamaan niitä. Ihan mahtavaa kun pystyy keskittymään olkatoppauksiin täydellä teholla. Tänään tuli enkat kaikkiin liikkeisiin :D Tein kaikki pystypunnerrussarjat 16kg:n käsipainoilla mitä en todellakaan olisi uskonut! Viparit sivuunkin meni 6 kg:n painoilla ja kumarassa 7 kg:lla. Pitäisi ottaa kuntokuvia olkapäistä nyt ja uusia kesän jälkeen niin näkisi jos niihin on tullut lisää volyymiä.
Olkapäätreeni menikin niin nopeasti että tein vatsoja sen jälkeen.
- Vatsarutistus taljassa 4xmax (20x30kg, 15x30kg, 13x30kg, 11x30kg)
- Jalkojen nosto maaten penkillä 4xmax (19, 15, 12, 7)
- Hoover + 10 kg lisäpaino selällä 4xmax (100s, 90s, 70s, 115s ilman lisäpaino)
Tapasin eräs opiskelukaveri salilla tänään ja sain kuulla että olen paljon rotevampi kun nähtiin viimeksi. JEEE!! Paino on sama mutta tyttö näyttää isommalta. Projekti suurennus ja pienennys toimii :)
Minulla on vain neljä salitreeniä tällä viikolla ja kaksi aamuaerobista, eli yksi kokonainen lepopäivä. Saakeli että otan stressiä tästä! VIHAAN LEPOPÄIVIÄ!!! Eilen oli lepopäivä ja sama huomenna. ARGH! Mulle riittää jo että viikossa on kaksi päivää jolloin en pääse salille. Tästä pitää ehdottomasti keskustella herra B:n kanssa myöhemmin jos kenties saisin yhden jalkatreenipäivän lisää... Toivossa on ainakin hyvää elää :) Onneksi pääsen ensi viikolla sitten taas vetämään viisi salitreeniä! Odotan sitä täydellä sydämmellä!!
P.s. Minulla on joku ruusukaalivaihe menosssa. Laitan niitä kaikkiin ruokiin nykyään. Paitsi aamupuuroon ja iltarahkaan :D Joku raja sentään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.