Sidor

19.6.2012

Selkätreeni ja posefiilistelyä


Moikka!
Selkätreeni tänään:
- Ylätalja lapio-ote
- Alatalja vastaote
- Kulmasoutu tanko
- MAVE
- Selänojennus omalla painolla + pito
Haukkarit:
- Hauiskääntö mutkatanko
- Hauiskääntä scott-tanko
+ Hooveria
Sain kivasti lisättyä painoja alataljaan (60kg), ylätaljassa sain kaksi sarjaa 50kg:lla ja vimppa 45 kg:lla. Kulmasoutu 50 kg kuten aikaisemmin, yritin lisätä 60 kg:oon mutta tekniikka kärsi liikaa eikä siinä ollut mitään järkeä :D Mavessa sain kaksi sarjaa 100 kg:lla, yksi 90 kg:lla ja sen päälle yksi pitkä sarja 70 Kg:lla kun noi 100 kg sarjat ovat vielä tässä vaiheessa sarjan minimipituuden mittaisia. Mave tekniikka on parantunut huomattavasti ja muistan nykyään pistä pylly ihan alas ja nostaa jaloilla nostovaiheen alussa. Check. Jess!!
Hauiskäännöissä jatkoin samoilla painoilla ja keskityin siihen kuuluisaan liikelaajuuten jotta lihas joutuisi tekemään mahdollisimman paljon töitä kun kerrankin on tullut palautetta siitä :) Vedän aina haukkareita niin loppuun asti että aloitan heiluttaa jalkoja kun istun scottpenkillä ;) ihan kun se auttaisi :D!
Eilinen poseraustreeni teki tehtävänsä! Olen tänään näyttänyt kaikille työkavaereille mitä tuli opittua eilen sekä poserauksista että selän levittämisestä ja heti kun pääsen peilin ääreen niin on ihan pakko vetää ainakin yksi kierros läpi... + koitan levittää selkä ilman peiliä aina kun saan siihen mahdollisuus jotta se tulisi niin sanotusti automaattisesti. Näytän varmasti aika dorkalta kun kävelen pitkin käytävää kopiohuoneeseen töyssä kun yritän heiluttaa lantiota, hymyillä, levittää selkää, vetää vatsa sisää, rinta pystyyn ja kävellä sillai rennosti :D Onneksi minulla on ihanimmat työkaverit ever jotka ainakin yrittävät ymmärtää tätä mun touhua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.