Sidor

27.6.2012

Jumppaaa


Heip!
Lepopäivä siirrettiin suosiolla eteenpäin kun Janne ehdotti reeniä enkä millään pystynyt sanomaan ei... DAMN ;)! Tehtiin siis selkä- ja hauistreeni Gymillä.
Homma alkoi kevenetyllä leuanvedolla ja ylätaljasta rosettiotteella supersarjoina, toistoja noin 12-15 ja olisiko ollut 3 sarjaa.
Sen jälkeen oli alatalja rusettiotteella ja Jannen spesiaaliliike (seiso polvilla taljan edessä, kiinnitä köysi yläasentoon, nojaa eteenpäin ja vedä köysi molemmin käsin ylhäältä polviin asti. Kaikki tajusi varmaan miten tätä tehdään :D) supersarjoina myös noin 12-15 toistoa kolme sarjaa.
Janne lupasi että habaa tulee olemaan todella kipeä huomenna päivän habasetin jälkeen. Katsotaan miten käy ;) Treeni kulki näin
- hauiskääntö taljassa maaten penkillä ihan hulluja toistomääriä, 25, 45 ja 35 muistaaksen.
- triplasarjana hauiskääntö suoralla tangolla noin 10 toistoa 25kg-> hauiskääntö suoralla tangolla noin 10 toistoa just alle 20 kg (?), hauiskääntö mutkatangolla noin 10 toistoa ja olisiko ollut 13 kg ekassa sarjassa. Tätä tehtiin kolme kierrosta ja tiputettiin painoja jokaisessa kierroksessa.

Tein lopuksi muutamia sarjoja pohkeille kun niitä pitää treenata pari kertaa viikossa.
- Pohkeet istuen 16, 15, 13 (95kg)
- Superina pohkeet jalkaprässissä ( 10, 10, 9 x 160kg) ja seisten omalla painolla loppuun asti ( 30, 28, 25)
Lopuksi palkkari ja lyhyt palauttava hetki kuntopyörällä.
Huomenna ON lepopäivä. Tylsää mutta näin se on. Koitan nyt vaan ajatella että lihas kasvaa levossa ja nauttia salivapaasta päivästä! Lepopäivinä on hyvää hoitaa sosiaaliset suhteet ja muita asioita. Ajattelin panostaa kavereihin huomenna ja mennä kahville töiden jälkeen hyvän opiskelukaverin kanssa :) Kai se päivä etenee silläkin tavalla.
Hyvää iltaa!
P.s. Pääsin kiusaamaan Jannea sanomalla että tiedän jotain mitä hän ei tietää, enkä tietenkään kertonut mitään! Siis en yhtään mitään!! En voi sanoa muuta kun että se on ihan hullun siisti juttu :D Paljastan sitten aikoinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.