Sidor

29.6.2012

God morgon :D!!!


Hyvää huomenta naiset ja herrat :D!
Arvaatka miten mulla kävi eilen?! Pidin vapaata salista, panostin minun ei-salielämääni ja menin opiskelukaverin kanssa Donnaan (jokilaiva Turussa) istumaan työpäivän päätteeksi. Matkalla töistä DHL ukko soittaa ja ilmoittaa että on tuomassa minulle paketti (täynnä lisäravinteita tietenkin) 30 min sisällä minulle kotiin. No, enhän minä ollut menossa kotiin joten herra ehdotti että tuo pakettini sinne jokilaivaan :D Kyllä se homma toimii näinkin ;) Onneksi oli vain 3,5 kg:n laatikko eikä mikään mega hera&malto-tilaus siinä 10kg:n luokassa!!

Sain "kaupan päälle" Scitec nutritionin tuoteluettelo ja morjens, minulla oli lähellä lähteä yöunet kun aloitin lukemaan sitä illalla... Jos muut fiilistelevät H&M, Ikea tai Bilteema luetteloilla niin minä olen nyt löytänyt oma tuote/pornoluetteloni. Noita pitäisi kieltää!!! Tyttö menee ihan sekaisin.
Kerroin Jannelle keskiviikkona treeneissä minun huippens-puippens suunnitelmasta miten toteutan nämä quatrosarjat (neljä suorituspistettä putkeen = yksi sarja, vasta sitten lepo). Ajattelin tehdä A4 kokoisia lappuja joita taitan jotta niitä voi laittaa seisomaan tai roikkumaan levytangon päälle. Lapuissa lukee "HETKINEN, sarja vielä kesken" ja laittaisin niitä jokaiselle suorituspisteelle jotta en tarvitsisi pelätä että joku vie minun painot/laite :D Tämä oli näköjään Jannen mielestä huvittava ajatus joten hän kertoi siitä Fitfarmin pt-ryhmän fb-foorumilla... Vaikuttaa nyt siltä että jotkut muutkin alkavat treenaamaan tällä lapputyylillä :D joten tiedätte sitten että jos te näette vastaavia lappuja salilla niin on Fitfarmilaisia liikkeellä :) Että semmonen juttu.
Nyt pitäisi jaksata päivä töissä niin pääsen palkinnoksi alle 9h sisällä salille vetämään tissi&ojentaja-treeni á la quatrosarjastyle!!!
Aurinkoista päivää! Ainakin Turussa paistaa aurinko ja kello on vasta 07.13 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.