Sidor

18.10.2012

Verenpurkaumia ja (doping)aineita

Nonniin, tentti on ohi ja nyt voin hyvällä omatunnolla kirjoittaa tännekin :)

Olen ehkä maininnut aikaisemmin että saan herkästi verenpurkaumia varsinkin jalkatreenin jälkeen. Ne ilmestyvät aina latseihin tai yläselkään ja veikkaan että ne tulevat prässistä jolloin paine kohdistuu voimakkaasti siihen. Näin olen ainakin itse ajatellut. No, tänään aamulla kun kävin suihkussa huomasin että rinnoissa oli niitä verenpurkaumia, eilisen olkapäätreenistä! Oman logiikan mukaan pitäisi mennä niin että ne verenpurkaumat tulevat siihen treenattuun lihakseen eikä mihinkään muualle. Blondilogiikalla (olen brunetti) menee niin että treenatussa lihaksessa tulee nin kova paine/pumppi että verisuonet poksahtaa. Minulla menee aina toisin, eli joku toinen paikka poksahtaa... :D Olin niin yllättynyt olkapäätreenintuloksista että kysyin Bulilta jos tämä on "normaalia" tai jos pitäisi alkaa huolestua. Kyllä se on ihan normaalia jos treenaa kovaa ja sitä voi kuulema estää oikealla hengitystekniikalla. Eli, nyt pitää oppia hengittämäänkin!!! Kyllä tämä on sitä perusteiden oppimista, ensin piti oppia käyttämän lihaksia ja nyt hengittämää ;D No johan on...

Oli kuitenkin ihan huippu reeni eilen :) vaikka vähän poksahtikin! Olkapäät ovat vihdoinkin palautuneet viime viikon hieronnan jälkeen. Kyllä, palautuminen kesti viikon! Voitte kuvitella miten jumissa ne olivat kun menin hieromaan niitä jos palautuminen hieronnasta kesti viikon. Olen päättänyt että olkapääisiin pitää saada lisää kokoa niin treenaan niitä koko sydämelläni, kuten muutkin lihasryhmät.

Tänään oli taas Veerahieronta, avattiin reisiä ja tarkoitus olisi jatkaa ensi viikolla. Se on ihan mielettömän ihanaa kun oma hieroja "harrastaa" samaa lajia joten puhumme pelkästään treeni-, ravinto-, kisa- ja fysiikkajuttuja :) Huippens-puippens!

Olen alkanut törmäämään siihen että ihmiset väittävät että käytän jotain muuta kun roukaa ja sallittuja lisäravinteita. Olen jo parilta kaverilta kuulut että heidän tuttuja ovat sanoneet näin. Pitää alkaa vastaamaan siihen kuten Veera "Huomatte kyllä kun aloitan käyttämään niiitä :D!". Vitsivitsi. Vähän ihmetyttää vaan miten tyhmiä jotkut ihmiset ovat tai sokeita. Jos treeniasiat, ravintopuoli ja lihashuolto on kunnnossa voi tulla kehitystä, ihan ilman dopingaineitakin ;)

Tässä vähän kuvia Dunder Dean (doping)aineista :D

Ekana hehkuttamani tonnikala, kaali, rucola, oliiviöljy ja cayennepippurisalaatti valkuaisella :P

Patentoitu mikroaaltouuni valkuainen = 100g valkuaista kulhoon  -> mikroon

IHANA LATARI! Ei-bodareille tiedoksi: tota vedetään ennen salia.

Ostin kokeeksi vähän uusia välipalaprotskusekoituksia, Gasparin MyFusion ja Scitecin Super7. MyFusion oli aavistuksen liian äklö minulle, johtuu ehkä siitä että ostin sitä vaniljanmakuisena (VIRHE)... Super7 on HERKKU!!! Ihan huippuhyvää! 7 protskulähdettä, imeytymistä edistäviä entsyymejä + kakaota eli maku on suklainen eikä liian makea. Onneksi sitä on nyt 5 x 1,3 kg.

Dean namut

Sain uusia bcaakamuja :)
Hyviä reenejä ja muistakaa nukkua paljon :D!

6 kommenttia:

 1. Ei Dea ole mitenkää tavatonta nuo verenpurkaumat. :) Tsemppistä vain kovasti lihastalakoisiin! :) Niin siis maitosuklaa makuko se Sciteckin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minä ymmärsin juu :) ja kiitos tsemeistä! Protsku on suklaan makuinen http://www.geevoima.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/16012009-123127/Products/SCINS7/SubProducts/SCINS7-0004

   Poista
 2. Juu ei todella, varmaa luitki minu eilisen selkätreenin kylkiäiset! :) Joo ite kaikki pps-shopista lisäravinteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin juu, ollaan täysin normaaleja Kerttu :)

   Poista
 3. näinhän se menee et kun joku alkaa treenaamaan kovaa, syö oikein ja kehittyy = roinaa. Pullasorsat kun eivät ite saa persettään ylös sohvalta niin omaa saamattomuutta täytyy kompensoida puhumalla paskaa niistä jotka jaksaa treenata ja vielä kehittyvät!

  Hyvä Dea, jatkat samaan malliin niin pääset lavoille ennemmin kuin arvaatkaan :)

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on, jollei itse saa kehitystä niin on varma että ne jotka saavat jotain aikaiseksi douppaavat :D Onneksi en pahastu kovin helposti. Olen lähinnä huvittunut noista puheista.

  Kiitos Jonna! Treenaan aivan varmasti samalla apinaraivolla jatkossakin :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.