Sidor

26.10.2012

Selkä- ja hauistreeni

Tänään on ollut ihana päivä! Kaikki paikat on ollut kipeitä ja liikkuminen on ollut pelkkä tuskaa :) Homma kruunasi selkä- ja hauistreeni :D Huomenna lepään. PISTE.

Sain kuvausapua ylätaljassa, kiitti Toni!!! Jos oikein tarkkaan katsoo niin näyttää minun mielestäni siltä että olen onnistunut luomaan minihabat/hernet, ainakin kahdessa ekoissa kuvissa. Eikö?!? 

Nautinnollista touhua :D


Tämä hullu on pyöräilyt sekä töihin, salille että kotiin minihameessa!! Aamulla oli vain vähän lunta joten laitoin lempihameeni päälle, eli luvattoman lyhyt ja tiukka trikohame. Oli kuitenkin liukasta ja kiitin kaikki mahdolliset suojaenkelit siitä että pääsin töihin enkä joutunut sairaalaan. Matka salille oli taas uusi kokemus, ulkona oli lumisadetta ja reippaasti lunta maassa. Kotimatkalla satoi jo niin paljon lunta etten nähnyt katuakaan :O

Jee!! Huomenna on Tamperereissu, treffit Bulin kanssa ja poseraustreenejä :D En millään malta odottaa.. Pitää nopeasti pakkaa kamat ja mennä nukkumaan. Toivottavasti pääsen välidieetille keväällä! Ja toivottavasti Bulin tuomio ei ole se että viimeisen kahden kuukaden neljän kilon painonnousu on läskiä vaan lihaa. Erittäin jännittävä reissu siis tiedossa :D

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä reissuun! Kyllähän siellä jo hyvin möykkyä näkyy <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppistä Dea, hyvin se mennee!! Ja juup kyllähä sielä haba on!! Muistaha hengittää ku treenaat! :) Nautinnollista touhua kuva ni iha ku piättäsit hengitystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Hyvin bongattu Kerttu :D Puristan aina niin paljon että hengitys unohtuu. Sitä minun pitääkin harjoitella.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.