Sidor

24.10.2012

Jalkatreeni ja heppailua

Hu-hu! Viikon jalkatreeni pulkassa :D Rankka mutta hyvin onnistunut. Sain lisättyä yksi toisto jokaiseen sarjaan, eli käytin samoja painoja kuten viime kerralla mutta sain parannettua suoritukseni sillä yhdellä toistolla jokaisessa sarjassa, paitsi reisikoukistuksessa jossa sain lisättyä painoja jokaiseen sarjaan. Pieni askel mutta oikeaan suuntaan.

Aloitin jo eilen illalla valmistautumaan henkisesti jalkatreeniin. Olen tottunut treenaamaan etu- ja takareisiä erikseen mutta nykysiessä ohjelmassa vedän molemmat samassa treenissä + pohkeet lopuksi. Selviydyn aina jollain ihme kaupalla :) Olen kuitenkin niin ankara itselleni että jokaisessa treenissä on parannettava jotain edellisestä treenistä, joko toistomäärä, painoja tai tuntuma/tekniikka. Tiedän siis jokaisella kerralla kun menen treenaamaan etten pääse lusmuilemaan ja jännitän hiukan ennen jokainen treeni, varsinkin ennen jalkatreenit kun tiedän miten rankka oli viime kerralla ja että nyt pitää treenata vielä kovemmin. Kotimatka fillarilla oli hyvin tärisevä, en oikein jaksanut polkemaan kunnolla ja jalat tärisivät samalla.

Ilahdun muuten aivan suunnattomasti tänään salilla kun minulta kysyttiin missä olen ollut kun minua ei ole näkynyt salilla vähän aikaan. Heti kun lepään muutaman päivän ja palaudun kunnolla niin ollaan jo huolestuneita ;D

Eilisen rinta- ja ojentajatreeni meni ihan hiton hyvin perille! Ihan ennätyshyvin :) Paikat ovat kosketusherkät tänään ja niiden venytteleminen on ihanan tuskaista. Nice!!

Lopuksi kuva eilisen heppailusta. Kuvassa on Linda ja minä. Lindalla on melkein sama ruokavalio kun minulla, lisäravinteita purkista, öljyä, kauraa, paljon rehua ja merisuolaa (minulla ruususuolaa). Vein hänelle bansku ja jälkiuunileipää eilen :P Oli aika hupaisan näköistä kun heppa syö banskua kädestä :D Olen muuten oppinut käyttämän kaksitehoista hevoslinimenttiä Lindalta. Suosittelen sitä kaikille!

Linda oli niin hyvällä tuulella ettei
millään halunut pysyä paikoillaan..

6 kommenttia:

 1. Juup juup Dea, samiksia ollaan tuosa jännittämisesäki! :D Se tuo sen latauksen! Go Dea go, tsemihalit! <3

  VastaaPoista
 2. Hei säkin luotat kaksteholinimenttiin. Me ostettiin sitä Hööksistä tiskin alta :D :D

  VastaaPoista
 3. Hei kiva että sait edes yhden kuvan talteen, maneesissa on vaikea ottaa kuvia kun on niin huono valaistus. Kiitos talliseurasta ja terkkuja Lindalta! t. Lotta

  VastaaPoista
 4. :D Oli ne vähän tärähtäneitä ;D Mutta yksi semitarkka tuli :) Kiitti heppailusta ja haleja Lindalle!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.