Sidor

23.10.2012

Pullistelua

Nyt olen levänyt kunnolla :) Teki kyllä gutaa! Sekä pää että kroppa kiittää :D

Pääsin tänään taas salille riehumaan, HITtiä rinnalle ja ojentajille. Tykkään treenata aamusin syystä että salilla on rauhallista ja minulla on eniten energiaa silloin. 

Tässä pullistelukuva ennen reeniä 


Treenin aikana, löysin ojentaja :D

Treenin jälkeen

Hiukan jänskättää meidän Tamperereissu lauantaina. Kahden kuukauden aikana on tullut yli kolme kiloa lisää painoa (75 kg -> 78, 5 kg), treeniohjelma muutettiin sillon, ruokavalio on ollut sama. Painonnousu on tähän asti ollut noin 0,5 kg / kk. Nyt tuli "hiukan" enemmän :O Nooh, kaikki mikä on lihasta on kotiinpäin, rasvasta pääsen eroon viimeistään dieetillä joten no worries :) Olisin huolestuneempi jollei paino nousisi ollenkaan tässä vaiheessa. En kyllä ymmärrä miten on voinut painaa 52 kg kaksi vuotta sitten! Ihan samaa, ne on vain numeroita.

Nauroin ihan kippurassa eilen pikkusiskolleni, luottamus on kova:

- Dea "Haluatko nähdä tänään?"
- Erna "Onko toi sinun uusi tapa kysyä jos haluan tulla mukaan salille?"

Hahaaa!!
6 kommenttia:

 1. Mulla on tällä hetkellä sellanen olo että kaipaisin annoksen sun asennetta. Samperi soikoon kun odottelen jo dieettiä. Joka alkaa varmaan vuonna 2014 xD on tää hauska 'harrastus' ;) palkitsis nyt vaan taas joku lihas niin nää tunteet varmaan häipyis ;D

  VastaaPoista
 2. Malttia vaan, kaikki peliin ja tarpeeksi nöyrä asenne niin tulee varmasti kehitystä :) Massakaudellahan on kivaa olla kun on energiaa treenata täysillä, palautuu ja kehittyy eikä tarvitse nähdä nälkä (ainakaan ei kovin suurta)! Oletko menossa kisamaan jos menet dieetille 2014? Missä lajissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta totta turiset, ei välitetä tosta pömpästä :) Se on jännä kun niin pitkään tottu toteamaan omaa edistymistä laihtumisen kautta ja kun lihakset ei ihan samaan tapaan kasva, kun vaakalukema pieneni. Vaikka toki se treeni muuten palkitsee, mutta välillä on niitä päiviä kun aattelee että ei hemmetti.

   Niin no, ne on mun suuret kuvitelmat ;D Halosen Matin kanssa alotellaan vuoden alusta ja katotaan sitten muuttuuko suunnitelmat. Body Fitness olis haaveissa.

   Poista
  2. Olen nähnyt Matin tuloksia ja hyvältä on näyttänyt joten uskon että olet valinnut hyvän valkun itsellesi :) Pääset varmasti bf lavalle jos haluat! Kyllä se lihas kasvaa mutta olet oikeassa siitä että rasvan palaaminen näkyy nopeammin puntarilla kun lihaskasvu :( Pitää vain olla pitkäjänteinen ja usko omaan tekemiseen niin hyvää tulee!!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.