Sidor

6.10.2012

Oho!! Tyttö jäi tangon ja kelkan alle makaamaan hakkaamaan reisiä käsillä...

Olipa kiva jalkatreeni tänään aamulla! Jäin jo ekan kyykkysarjan jälkeen tangon alle makamaan lattialle, hakkaamaan polttavia etureisiä käsillä (ihan kun se auttaisi...). Hitaita toistoja päkiöillä smithissä, mmmm... HERKKUA!!! Vedin loputkin sarjat loppuun asti josta siirryin hackiin (Dea ♥ hack). Tyttö jäi kelkan alle jokaisessa sarjassa, toistoja tuli 9-15 paitsi vimpassa sarjassa all out tyylillä jolloin reidet tärisivät niin paljon etten saanut kun neljä toistoa. Tein siksi toinen all out sarja bonuksena, sekin taisi jäädä siihen neljään toistoon... Hackista siirto tekemään reidenojennuksia eri kulmista. Kokeilin tehdä niitä niin että käänsin varpaat sisäänpäin, eli näin /\. Polte kohdistui silloin enemmän ulkoreisiin :) 

Homma jatkoi takareisi- ja perseliikkeillä: SJMV, reidenkoukistus ja leveä jalkaprässi polvet korviin asti. Saan aina jotain ihme verenpurkaumia latseihin jalkaprässistä. En tiedä jos se johtuu siitä että niihin tulee niin kova paine että verisuonetkin räjähtää tai jos se johtuu jostain muusta. Ihan samaa! Näyttää kuitenkin aika HC:lta. Lopuksi sitten perinteinen askelkävely totaalisen loppuun asti. Se on helppoa tässä vaiheessa, eli loppuun asti vieminen :D 

Olen TODELLA tyytyväinen siitä että vaihdoin kotisalia Gymiin! Sinne on niin helppoa mennä kun sinne pääsee avainkortilla ja onhan se kivaa kun muutkin treenaavat täysillä. Yksi harvoista huonoista puolista on se että sinne eksyy aika paljon komeita miehiä joten keskittyminen treeniin vaati joskus paljon tahdonvoimaa... Onneksi treeniohjelmani vaati  keskittymistä joten en muutenkaan ehtisi katso niitä poikia ;)  

Nyt kahvia naamaan ja pänttäämään ranskaa. 

Olo jalkatreenin jälkeen, kaikensa antanut

Jalkatreenin jälkeen maistuu uni!!


4 kommenttia:

 1. UPIATA Dea!! Sait itestäs hyvi irti! Mite siis onko joku lankku ku smithis teet et kunnola pelekästää etureisile mennee? Ite käytän aina pikku laatikkoa kantoje alla.

  VastaaPoista
 2. Tätäkö tarkoitit Kerttu? Käytin aikaisemmin lankku nyt seison päkiöillä kun kyykkään :) siis kapea kyykky, perse lattiian asti ja päkiöillä.

  VastaaPoista
 3. Juu aivan, just hyväle kuulostaa!:)

  VastaaPoista
 4. Kannatta koklata kykkääminen päkiöillä ja hiiiitaasti :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.