Sidor

8.10.2012

Lepopäivä ja kipeä käsi

Voi jessus mikä päivä! Homma alkoi aamuaerobisella. Heräsin 4.30, heitin kahvi+bcaa+L-glutamiini naamaan ja lähdin ulos pimeyteen into piukeena. En ehtinyt kävellä kun 15 minuuttia niin alkoi sataamaan ihan kunnolla :( joten minun oli pakko tehdä U-käännös ja lähteä takaisin kotiin. No, eiköhän se sade loppui just kun olin omalla kadulla. Tein uusi yritys ja lähdin kiertämään kortteleja 30 min. Sain kuitenkin ihan ok hiki piintaan ja hyvä lämpö kunnon aamuvenyttelyyn. Olen näköjään innostunut vähän liian paljon tekemään hauiskääntöjä, tai oikeastaan innostunut siitä että ne menevät niin hyvin perille nykyään. Oikean käden haba on nimittäin niin kipeä ettei se enää tunnu kivalta, pelkään tulehdusta. Yritin venytelllä sitä kaikista suunista aamulla ja laitoin lopuksi myös hevoslinimenttiä sen päälle. Nyt on ainakin pikkasen parempi fiilis kun aamulla. Häsäkkä jatkoi töissä heti aamusta.

Sovittiin eilen trenitreffit Ramin (farmin uusi pt) kanssa. Pyysin mahdollisimman rankan selkä- ja hauistreenin. Rami kilpaili nyt syksyllä miesten keharissa +90 kg hyvällä sijoituksella joten jotenkin luulen etten tarvitse olla huolissani siitä että treeni on liian lepsu... ;) Oma itsesuojeluvaisto taisi pettää taas mutta ei se mitään, kova rääkki on mielestäni yksi tämän laijin parhaista puolista. En millään maltasi odottaa...

Taidan löhöillä loput illasta, lukea uusi Body lehi ja ladata akkuja huomisen treeniin.

Lopuksi välipalakuva, banskua, suolattuja cashewpähkinöitä, loraus mustikkakeittoa ja kylkeen protskusheikki :D Mmmmm....  kyllä näillä kasvaa!!

Yummy!9 kommenttia:

 1. Juu Dea ehottomasti kuulostele hauista, voi olla et ylirasittunu. Venyttelyä, kylymää ja ehkäpä Voltaren emulgel ois hyvä voide kokeilla..

  VastaaPoista
 2. Siltä vaikuttaa Kerttu! Kaksivaikutteinen heppalinimentti on ihan mahtavaa mutta pitää ehkä koklata Voltaren jollei käsi parane sillä. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minusta tuo on nuista ns. lääkeainevoiteista ehottomasti paras!

   Poista
  2. En ole käyttänyt kun Mobilat ja sitä heppavoidetta. Menee siis kokeiluun!

   p.s. aika hermoton ja ihanan näköinen puuroannos sulla sinun päivityksessä :P

   Poista
  3. Juu mie oon aikas kova tyttö syömään!:)

   Poista
 3. Mulla kiukuttelee vasen forkku ja olkapää. Forkun venyttely on vielä hitusen haastavaa, mutta eiköhän etsivä löydä oikeat asennot ja kulmat. Toivottavasti ei ole mitään tulehdusvitsausta iskemässä farmilaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat forkku ja olkapää kuntoon! Ärsyttää kun haluaa treenata mutta paikat pistävät vastaan...

   Poista
 4. Forkkuu saa minun mielestäni hyvin venytelty kun vääntää kättä eriin suuntiin tai samalla tavalla kun venyttelee rintaa (kässi seinää vasten ja venytys) niin saa forkkujakin venyteltyä pitämällä käsi kiinni seinässä/sormet, käsi suorana ja venyttelemällä voimakkaasti ulos. Osuu mulla forkkujen sisäpuoleen :)

  VastaaPoista
 5. Dea kato se minun kysymys siinä sinun reisitreenijutusa.:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.