Sidor

9.10.2012

Aamusali, läskiä ja lisäravinteita

Tänään on ollut lihakseton ja läski olo. Pari kertaa on käynyt mielessäni että ei tapahdu mitään, lihaksia ei ole eikä tule ja läskiä on joka paikassa. Silloin ei kannata miettiä kovin paljon vaan pyrkiä olla ajattelematta mitään, ettei ehdi ajatella liian montaa turhaa ajatusta. Vaikka olisinkin lihakseton ja läski niin sen ajatteleminen ei todellakaan edesauta lihaksien hankkiminen tai läskistä eroon pääseminen. Päinvastoin. Onneksi motivaationi ei laske vaikka olo olisi miten läski tahansa, sitä minulla on muillekin jakaa :D

Kävin aamulla treenaamssa rintaa ja ojentajat + vatsa. Oli yllättävän vilkasta Gymillä aamulla. Ihan kivaa toisaalta että salilla on muita ihmisiä. Saan enemmän irti itsestäni jos salilla on sopivasti muita ihmisiä, niin paljon että salilla on tekemisen meininki. Toki ei saa olla liian paljon porukkaa. Tänään oli juuri passelisti. Mihinkään ei tarvinut jonottaa mutta salilla oli actionia. Yksi minun ikäinen nainen tuli sanomaan, että hän on seuranut minun treenejä ja että liikkeet näyttävät todella tehokkaalta. Tämä piristi aivan valtavasti varsinkin tänään kun olo oli mitä oli :D

Tein taas vatsarutistuksia maaten penkillä niin että yläkroppa on penkin ulkopuolella. Liike on todellkin alkanut luistamaan! En jaksanut tehdä kun 9-12 toistoa per sarja ja tuntuma oli ihan huippu! Olen aikaisemmin pystynyt tekemään yli 30 toistoa per sarja tavallisia vatsarutistuksia mikä kuullostaa liian suurelta määrältä ollakseen tehokasta. Toivottavasti olen oppinut tekemään niitä oikein. Kokeilin myös jalkojen nosto maaten penkillä, napa selkärangassa, selkä tiukasti kiinni penkissä ja hiitaita toistoja. Very nice!! Lopuksi hooveria.

Pukkaripose
Treenin jälkeen suihkuun, ruoka nassuun ja yliopistoon luennolle. Sieltä suoraan treffaamaan kaveria ja kotimatkalla postin kautta hakemaan vähän lisäravinteita + tillbehööriä.


P.s. kuulin että Body Action tulee Turkuun Wellmaxin liiketilaan Fitnesstukun viereen. Harmittaa että Wellmax lopettaa koska pidin liikkeestä ja hyvästä + asiantuntevasta asiakaspalvelusta. On kuitenkin mukavaa saada BA Turkuun ja onhan heilläkin hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua + laaja tuotevalikoima :)

2 kommenttia:

  1. Miten ihana kommentti ja niin hyvään saumaan! Mutta sulla on kyllä hyvä asenne! Tsemppiä! Monesti sitä on miettinyt että kuinka helppoo olis 'vaan' laihduttaa ja sitten herää siihen tosiasiaan että ei, vaikka peilistä näkyis mitä niin tätä mä rakastan! Toki niitä lihaksiakin olis kiva joskus saada ja huomaan, että sä oot ainakin saanut ;)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Maiju! Asenne auttaa kyllä kummasti tässä hommassa. Kyllä niitä lihaksi atulee kunhan jaksaa vääntää sitä rautaa oikealla tekniikalla, oikeilla painoilla ja muistaa levätä ja syödäkin :D Olen ihan sama mieltä sinun kanssasi, että kannattaa hankkia hyvät lihat ennen kun laihduttaa :) lopputulos on huomattavasti parempi! Tsemppii treeneihin!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.