Sidor

5.10.2012

Lepopäivä ja ihana kaali, tonnikala + rucolasalaatti

Tänään on ollut viikon toinen pakollinen lepopäivä. Tarkoituksena oli mennä aamukävelylle mutta ulkona satoi kaatamalla joten jouduin jättämään se väliin. Päätin myös että ostan salikortin Gym 2000:iin jotta voin hoitaa aamuaerobiset siellä tarpeen mukaan. Asun ihan salin vieressä ja sinne pääsee avainkortilla joten se on aivan täydellistä näitä aamuaerobisia ajatellen. Olen tähän asti käyttänyt 10-kerran kortteja Gymiin ja varsinainen kotisali on ollut Motivus. Minua on tökkinyt Motivuksen aukioloajat joten nyt on kyllä siistiä kun pääsee treenaamaan juri siihen aikaan kun haluaa :) HUIPPUA!

Kävin myös täydentämässä L-Glutamiini varastoni, sitä menee meinaa PALJON tässä taloudessa.  Toinen asia mitä tulen käyttämään paljon on cayennepippuria, tilasin sitä 1 kg työkaverilta... :D Kyseisellä mausteella on kuulema hyvä tremogeeninen vaikutus joten päätin tilata kunnolla kun kerran tilasin. Jos on jotain mistä en pidä niin se on ruoka- ja lisäravinnevarastojen täydentämistä. Siksi ostan aina isoja määriä kerrallaan! Kilo cayennepippuria oli milestäni aika rohkea veto ottaen huomioon sen etten ole ikinä maistanut sitä aikaisemmin. Työkaverit saivat taas hyvän naurun ;)!Minulla on uusi lounas-/päivällislemppari, kaali&tonnikalasalaatti rucolalla :P

Ota seuraavat ainekset:
- kaalia
- tonnikalaa vedessä
- rucolaa
- oliiviöljyä
- suolaa (itse käytän ruususuolaa)
- pippuria


Hakkaa kaali hienoksi, lisää muut ainekset maun mukaan ja syö. Maku paranee jos salaatti antaa olla jääkaapissa yön yli :P Lisukkeena käytän kananmunan valkuaisia tai raejuustoa ja jälkiuunileipää.Palataan huomenna! Minulla on luvassa sekopäinen JALKATREENI Gymillä heti aamulla. Sitä odotellessa :D

5 kommenttia:

 1. HUIPPUA Dea, oon henegesä mukana Sinu huomisesä kidutuksesa!!:) Luit minu eiliset etureisisetit?:) Nyt tuntuu makiasti ja huomena vielä makiammin! Parhautta! TSEMPIT!!

  VastaaPoista
 2. KIDUTUKSESSA!? Nautinnossa :D Jalkatreeni on paras treeni :) HURJAT toistomäärät sulla etureiskatreenissä! Hyvä Kerttu!

  VastaaPoista
 3. Nautinnollinen kidutus!!:) Jos et kipua tunne et taatusti veä kunnola!:)

  VastaaPoista
 4. No sitä se mieki! Juurikin näin ja kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän!:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.