Sidor

28.10.2012

Tampere reissu, välidieetti, lisää ruokaa, poseraustreeni

Käytiin Turkujengin kanssa Tampereella eilen. Pidin itse lepopäivä treeneistä ja kävin heti herättyäni aamulenkillä. Oli kuulkaas kylmää, pimeä, liukasta ja talvista! Kunnioitan kaikki jotka kisaavat keväällä ja hoitavat dieetin aamulenkkeineen talvella, todellakin respectiä!!

Lähdettiin ajaamaan klo 8.00. Matkalla pakollinen pissatauko, perillä auto suoraan Sokoksen parkkihalliin ja sieltä pällikön toimistoon.  

Aamupainoni oli 79,6 kg, painoa on tullut yli 4 kg viime treffeistä Bullin kanssa. Tuomio oli että selkä on kasvanut paljon kuten myös pakarat. Muuten on tullut lihaa tasapoulisesti eikä kunto ole löysistynyt (=läskiä ei ole tullut lisää) :D!!! Hurraaa!! Olen pohtinut lajia ja miettinyt että pärjäisinkö fit.fysiikassa tai olisiko järkevämpää mennä body fitnekseen ensin. Juteltiin taas tästä ja Bull oli edelleen sillä linjalla että menen fit.fysiikkaan. Vaihtoehtona on että menen body fitnekseen toteamaan että on liikaa lihasta tai se että kasvatan enemmän lihasta ja menen fit.fysikkaan. Bulilta kuulee aina totuuden hyvin suorasti sanottuna: kun kerrankin tykkään kasvatttaa lihasta ja lihas tarttuu hyvin niin kannataa hyödyntää sitä. Asia oli sillä selvä :) 

Päätettiin myös Bulin kanssa että pääsen välidieetille keväällä!! JEEEE!!! Kesäkunto :D Tarkoitus olisi tiputtaa painoa sen verran että painoni alkaa kutosella. Painan luultavasti jotain päälle 80 kg kun aloitetaan dieettiä joten lasketkaa itse, minulla tulee olemaan pieni prokkis :) Mutta no hätä, tämä on kuulema ihan helppoa ja rasva sulaa hienosti kun tehdään "tietyt toimenpiteet". Haetaan siistiä kuntoa mutta ei niin kireä kunto että säikeet näkyy. Minä niin odotan kevättä ja sitä että pääseen tekemään ihania aamulenkkejä + polttamaan fläsää :D!!! Minulla on noin neljä kuukautta aikaa kasvattaa lihasta ennen sitä ja nauttia aamupuurosta, eli nyt prkl treenaan apinaraivolla jotta lihas kasvaa! Kehitystä peliin.

Muuten sain lisää ruokaa rasvan ja protskujen muodossa, treeniohjelmaan tehtiin hiukan lisäyksiä "jollen ole väsynyt näiden treenien jälkeen niin on kyllä ihmettä" :D Testataan tätä hetken ja sitten muutetaan treeniohjelma sen mukaan miten homma on toiminut. 

Harjoiteltiin poserausta iltapäivällä, muut menevät body fitnekseen joten harjoiteltiin bf perusasennot, line up-asentoja ja kävelyä. Lopuksi kävin Sirpan kanssa läpi fit.fysiikan asennot (tuplahauis eteen ja taakse, rinta, ojentaja ja vatsat+reisi). Minullahan tulee olemaan aika monta asentoa + vapaaohjelma. Onneksi en tarvitse kävellä korkkareissa tai oppia T-kävelyä mutta noilla kolmella paleteilla on vielä enemmän opittavaa (bf asennot, fit.fys asennot ja vapari). Noissa riiittä kyllä harjoittelemista :D Minun pitää myös alkaa miettimään vaparimusiikkia ja tyyliä. Itse haluan että vaparista tulee mahdollisimman naiseellinen kun laji kerrankin on hiukan miehekäs.


Line up-asennon korjaus

bf takaa

bf edestä

Sirpa tarkistaa

Line up 
bf sivu
 Lopuksi fit.fys asento "vatsalihakset ja reisi" ensimmäinen yritys6 kommenttia:

 1. Mulle tuli ihan tiiätkö semmonen IIK tunne sun puolesta! Jään kyllä niiin mielenkiinnolla seuraamaan ;) nyt vaan hurrrrjasti tsemppiä wääntelöihin ;)

  VastaaPoista
 2. Älä nyt!! Pian minäkin olen paniikissa ;D Kiitos tsempeistä! Aloitin heti tuplahauiskäännöölä aamulla. Nyt testaamaan uusia treeniviritelmiä :D Hyviä treenejä sulle!

  VastaaPoista
 3. Woah :). Hurraa Dea :). Kerrohan milloin on tarkoitus olla kesäkunnossa niin varaan lentoliput, pakko nähdä! :)

  VastaaPoista
 4. Henry :D Du är underbar! Vi talade preliminärt om att börja dieten i mars och om jag ska väga något på 60 kg från något på 80 kg så kan det ta ett tag... Förhoppningsvis är jag i "kesäkunto" på sommaren :) Bullen sa att vi ser hur lång dieten blir enligt hur vikten utvecklas. Antar att vi håller på minst 12 veckor så du kan ta semester vid midsommaren och komma hit eller följa med bloggen och hålla koll på när det verkar vara bra läge att komma ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.