Sidor

4.10.2012

Eka oikea päivitys uudessa blogissa

Noniin! Päätin siirtää blogini Fastin sivuilta tänne neutraalisempaan maastoon :) Saattaa vaikuttaa siltä että olen kirjoittanut yli sataa päivitystä noin vuorokauden sisällä. Totuushan on että siirsin vanhat päivitykset tänne uuteen sivuun joten tästä lähtien tulee uutta matskua!

No, MIKSI päätin siirtää blogia tänne? Suurin syy tähän on se että haluan tehdä sivusta oman näköinen, (kunhan opin käyttämään tätä blogspottia :D) sekä se että haluan itse päättää mitä mainostan tai suosittelen. Se ei ole täysin mahdollista lisäravinnebrandin blogisivustolla.  Siinäpä se, syy miksi muutin.

Kävin eilen hoitamassa tissiasiat kuntoon, eli treenaamassa rintaa ja vähän ojentajiakin, lopuksi vatsaa.
Voisin hehkuttaa treenin kaksi viimeistä liikettä, eli vatsarutistus maaten ja hoover. Sain aikaiseksi elämäni voimakkaimpia vatsalihassupistuksia ikinä! En tiedä mitä tein oikein mutta perille meni :) Tein siis:

1) 5xmax vatsarutistus maaten steplaudalla niin että pää + hiukan yläselkä oli steplaufdan ulkopuolella jotta venytys olisi mahdollisimman hyvin tehty. Vedin napaa selkärankaan ja painoin selkää voimakkaasti alas, hengitin sisään negatiivisessa vaiheessa (venytys), puhalsin vopimakkaasti ulos supistusvaiheessa ja pidin supistus päällä sekunnin tai kaksi jolloin todellakin yritin supistaa niitä vatsalihaksia. Sain tehtyä noin 15 toistoa per sarja, eli huomattavasti vähemmän mitä aikaisemmin. Johtui tällä kerralla siitä että treeni meni perille :)

2) 5xhoover max. Jalat yhdessä, kädet noin hartioiden kohdalla, napa selkärankaan ja kunnon supistus/jännitys päällä kunnes hajoo, eli totaalisen loppuun asti :)

Tämän jälkeen oli ala- ja ylävatsa pumpissa, sisäiset vatsalihakset krampissa + ripsivääri naamassa :D

Tänään oli vuorossa perinteinen olkapäätreeni, pystypunnerruksia, vipareita ja pystysoutua. Sekä hallittuja liikkeitä, hitaita sarjoja ja muutama kovaa voimasarjaa all out tyylillä. Kivaa oli ja olkatoppaukset paisuivat hienosti :)


1 kommentti:

  1. Iha parhautta Dea!! Ja tuntumahan se just on se pääasiasa, kyllä on Pimu asian ytimesä, olat kasvaa!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.