Sidor

30.11.2013

Tapahtuu tapahtuu!

Dieetillä on hyvä olla kun paino pysyy miltei samana ja kroppa muuttuu. Paino kuvissa 86,5kg-85kg, eli ei se paino aina kauheasti kerro. Tästä on hyvää jatkaa :) Nyt lepoa kropalle ja päälle, tiistaina sitten täydellä rähinällä eteenpäin!!!6 kommenttia:

 1. Wau, kiristyy kiristyy. Upeat lihakset!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :D! Näin ensikertalaiselle on niin siistiä huomata että kroppa muuttuu :)

   Poista
 2. mitähän sun kisapaino tulee suunnilleen olemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, jari sanoi kerran että alle 60kg ja että mitä vähemmän niin sitä kireämpi, eli veikkaan että ehkä jotain 55kg... Tosi vaikea sanoa kun en ole ollut dieetillä aikaisemmin enkä kisanut ;) mutta kai se selviää tässä vuoden sisällä :) pituus on165cm.

   Poista
 3. Tuolla lihasmassalla 55 kg on hurjan kiree :)
  Oon katellu sun muutoskuvia ja hyvin oot kasvanut sellaisesta "hieman sirommasta" tapauksesta "hieman suuremmaksi" :D Tokihan rasvaa on myös, ja niin pitääkin tässä vaiheessa vielä olla. Mielenkiinnolla, jännityksellä ja tsempeillä oottelen, että minkälainen muikkeli sieltä kuoriutuukaan! Mitkä kisat sulla olikaan tähtäimessä?

  Tää on muute aivan typerä tää kommentointijuttu, ku ei saa mitään vastausta esim s-postiin, ku kommenttiin on vastattu. Eihä näitä mitenkään muista aina käydä tsekkailee! Är mur.

  Tsemii treeneihin, sitä kyllä tuntuu olevan muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla kiree :) En minä tiedä, katsotaan mitä tästä tulee, olen aika pihalla kisapainojen kanssa ja mietin ihan samoja juttuja. 55kg tuntuu tosi pieneltä painolta mutta onhan tässä pudotettavaa, pitää olla kireä ja kun poistetaan nesteet ei varmaan jää paljon jäljelle...

   On ollut ihan hyvä kasvuvauhti, hieman vähemmän olisi voinut tulla läskiä mutta toisaalta siitä pääsee aina eroon kunhan en enää tarvitse mennä näihin lukemiin :) Viimeistään kisadieetillä selviää paljonko lihasta on tarttunut sen läskin lisäksi. Toivottavasti edes jotain! Jännityksellä täälläkin odotellaan mitä kuorrutuksen alta paljastuu :)

   Tähtään sm kisoihin 2014 women´s physiquessa :)

   tiedän miten ärsyttävää se on kun ei tule ilmoitusta kommenteista jos on mennyt kommentaoimaan jonkun muun blogiin! Valitettavasti en pysty muuttamaan sitä :(

   Kiitos tsempeistä!! Ainahan niitä tarvitaan :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.