Sidor

3.12.2013

Uusi kamera :D Jatkossa on siis luvassa laadukkampia kuvia :)


Nyt tulee turha päivitys, eikä tätä edes voi kutsua päivitykseksi... Lupaan ja vannon, kunniani ja omatuntoni kauttaa, että ensi päivitys on astetta järkevämpi ja ettei siinä ole jalkakuvia! Mutta, mulla on uusi kamera :D!!! Joten blogin kuvien laatu nousi hetkessä nollasta sataan :D Vanha Olympus lepää nyt laatikossa ja Nikon Coolpix P330 hoitaa kuvauspuoli jatkossa. 

Kriterinä oli kompaktikamera jolla on mahdollisimman hyvä valoherkkyys ja jolla saa hyviä kuvia sisätiloissa huonossa valaistuksessa ilman salamaa. Harvemmin jaksan käyttää jalustaa vaikka kuvien tarkkus hyötyisi siitä todella paljon. Tällä kaverilla saa kuitenkin melko tarkkoja kuvia ilman jalustaakin. Valokuvaajan tyttärenä ja mainosgraafikkona (kyllä, minulla on useampia koulutuksia ;)) vihaan salamavalossa otettuja kuvia yli kaiken. Mutta haluan myös että kuvien ottaminen onnistuu nopeasti esimerkiksi sarjojen välissä ja ilman systeemikameran vaatimuksia, kuvien ottaminen blogiin pitää olla mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa kuitenkin niin että voi halutessa ottaa kuvia myös manuaalisesti. No, päädyin sitten Nikoniin, katsotaan miten tullaan toimeen keskenään jatkossa. Veikkaan että hyvin :) 

Otin pari testikuvaa aamulla erittäin huonossa valaistuksessa, ekassa on käytetty kirkkaus +1 ja tokassa 0. Aika kivasti saa lisätty valoa :) Ja valkotasapainokin on kunnossa, ei tule vihreitä tai punaisia kuvia enää :D Mikäli kiinnostaa niin voitte verrata niitä Olympuksella otettuihin kuviin . Ero on aika raju. Mii soo häppii!!




Tänään pääsen treenaamaan :D JALKOJA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.