Sidor

26.11.2013

Kaikenlaista :D

Vedin viikonloppuna päälleni yksi treenitoppi mikä en ole käyttänyt pariin viikkoon ja yllätyin kyllä totaalisesti koska se oli superlöysä vyötärön kohdalla, tämä on siis ollut ihan nakkikuori aikaisemmin :D Joudun myös nykyään jatkuvasti vetää treenihuosut ylös kun niillä on nykyään taipumus valua alas :D Dieetti puree! Sen huomaa myös siinä että kuvittelin eilen koko päivä että työhuoneessani tuoksui ruisleivälle, ei kukaan muu vaan huomanut sitä. Tai se, että minä joka ei ikinää ole välittänyt herkuista tai makeasta katsoi kuola valuen jotain kuivakakkua meidän työpaikan kahvipöydällä :D Vo voi... Onneksi tämä oli eka kerta ja onneksi olen joka päivä ajatellut miten helppoa on olla dieetillä kun ei ole nälkä, saa syödä esimerkiksi kukka- ja parsakaalia, kanaa, valkuaista ja rahkaa, banaaneja, riisiä ja paljon muuta hyvää :) Oikeasti, minulla on paljon ruokaa enkä ole nähnyt nälkää tai kärsinyt energianpuutteesta, en todellakaan!!! Eikä aamulenkkejä ole kuin kaksi viikossa. No hätä, nautin tästä eilisen mieliteoista huolimatta.

Pidin lepopäivä eilen ja se teki oikein hyvää. Trenasin vatsalihaksia voimarullalla sunnuntaina ja nyt on vatsa niin kipeä että jopa hengittäminen sattuu, puhumattakaan nauramisesta tai sänkyyn menemisestä :)  Oho! Tänään on luvassa oma treeni ja hiomenna pääsen taas ton hullun Ramin kanssa jumppaamaan jalkoja, katsotaan mitä se on keksinyt minun menoksi :D

Eilen aloitettiin myös fiilistelemään seuraava Trereissua Reetan kanssa, nyt on enää yhdeksän päivää siihen... 5.12 lähdetään viihdyttämään Jaria, treenaamaan ja minä vielä kalvokäsittelyyn. Can´t wait! Se on aina niin kivaa lähteä treenikaverin kanssa reissulle ja jutella treenijuttuja :)

Olen muuten panostanut todella paljon jalkoihin lihashuoltomielessä viime aikoina, venytellyt niitä, rullailut ja venyttänyt lihaskalvoja putkirullan avulla. Jalat on kyllä ottanut hittiä näistä treeneistä koska kireyksiä löytyy paljon enemmän kuin aikaisemmin ja lisätty huolto on tullut tarpeen. Ensi viikonloppuna lähden Nauvoon ja pidän pe-ma lepoa, neljä päivää lepoa kahdeksan viikon kovan treeniputken jälkeen tekee luultavasti terää ja jalat pääsevät palautumaan kunnolla. Sen päälle sitten Riston kalvokäsittely ja olen taas valmis uuteen kovaan treenijaksoon :) Rok rok!!

Minulla on selvästi joku muutsokuvakollaasivaihe menossa.... Se on vaan niin kivaa huomata kehitystä, se motivoi ainakin minua. Selkään on kyllä tullut lihaa vuoden aikana ja jalkoihin pitää todellakin saada lisää. No, pitää taas muistaa että olen ihan aloittelija näissä hommissa, vasta toinen vuosi tavoitteeliista salitreenausta menossa ja ekat kisat vasta edessä. Eli lastenkengissä ollaan ja suunta on vain ylöspäin :) Ei Roomaakaan rakennettu päivässä vaimitensenytmeni... ;)





Onni on hyvät yhteistyökumppanit, erittäin hyvät sellaiset :D Sporttimekan ja Tonin, Fit4Youn ja Heidin sekä nykyään myös Vermanin tuki on ollut ja on korvaamaton. Nöyrä KIITOS!! Olette huippuja!! On ilo ja kunnia saada edustaa näitä yrityksiä, rakentaa lihaksia näiden tuotteiden avulla ja treenata Bettersin parhaissa tekstiileissä :)

Vermanilta tuli tänän tukipaketti, tai sehän tuli jo perjantaina mutta pääsin hakemaan sitä vasta tänään. Nyt on kyllä vitamiinisaanti, vastustuskyky ja hampaat turvattu taas hetkeksi eteenpäin :) Oletan että jokainen urheileva ihminen ymmärtää täydentää ruokavalionsa ainakin tärkeimillä lisävitamineillä. Minusta jokaisella urheilijalla ja myös muilla (urjeilijoilla kulutus ja rasitus on aavistuksen kovempi jolloin myös lisäravinteiden merkitys korostuu) pitäisi olla ainakin laadukas monivitamiinivalmiste käytössä sekä varsinkin nyt talvella d:tä. Talvella ja flunssa-aikoina on myös syytä ottaa c:tä käyttöön, itse käytän sitä suurissa määrin ympäri vuoden enkä ole sairastunut öööö... taisi olla 1,5 vuotta sitten viimeksi. Vermanilla on kätevä tuote flunssojen torjuntaan, SuperDefence jossa on sopivasti sekä c, d, zinkki ja ecinaforcea. Makuvaihtoehtoja on pari, itse olen tykästynyt sitruunalakritsiin mutta nyt sain maisteltavaksi myös appelsiinimakuinen purutabletti :) Minisunilta löytyy m.m. hyvät monivitamiinivalmisteet ja laadukkaat d:vitamiinit, mangomakuinen on aika jees ;)

Ainakin minulla luvattoman paljon happohyökkäyksiä oikeastaan koko vuorokauden ympäri. Aterioiden lisäksi pitää juoda latausjuoma, treenijuoma, pari palautusjuomaa, yödrinksua ja välipalajuomia... Jokainen ymmärtää varmasti ettei tämä ole ihan optimaalista hampaiden hyvinvoinnin kannalta, siksi olenkin täysxylitolpurkan suurkuluttaja. No, nyt löytyi vielä parempi ratkaisu tähän ongelmaan :) Nimittäin DentiPlussan fluortabletit jotka katkaisevat happohyökkäys, itse otan näitä jatkossa aterioiden ja juomien jälkeen. Yhdessä pakkauksessa on 180 tabua joten se on todella riittoisa paketti! Reladent on esimerkiksi illalla hampaanpesun jälkeen otettava imeskelytabletti jossa on suun hyvinvointia edistäviä maitohappobakteereita. Paketti riittää koko kuukaudeksi :)

Maitohappobakteereistä puhuen niin voin myös lämpimästi suositella Rela-tuotteiden käyttöä, vastustuskyky ja oma hyvinvointi kiittää!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.