Sidor

5.11.2013

Jalkajumppa, treenivatteita ja PALJON kuvia :D

Heipparalla ja terveisiä invaliidiltä :D! Tai invalidin alulta :) Nyt hymyilyttää vielä :) Kuten kerroin teille aikaisemmin niin tänään oli pieni jalkajumppa Ramin kanssa. Pakko sanoa että olen kyllä niin etuoikeutettu kun pääsen tällaisen hullun jumppaan ja bonuksena Iina on mukana auttamassa pakkotoistojen, kuvaamisen ja tsemppaamisen kanssa! Tuntuu siltä että puolet treenistä oli pakkotoistoja... Viime kerralla tehtiin super-, tripla, ja jättilaissarjoja, tänään oli lähes ainoastaan suoria sarjoja jollei pudotukset, pysäyhdykset, hidastelut, painojen lisäykset, negatiiviset ja muut tehokeinot lasketa. Ja olihan siinä pari supersarjaakin. No mutta anyway niin oli täysin erilainen jumppa tänään ja tuntuu myös siltä että se oli astetta kovempi kuin viime viikon treeni. Tässä vähän kuvamatskua alkuvaiheesta, eli Iina pystyi vielä tässä vaiheessa keskittymään kuvaamiseen eikä minun ylösvetämiseen tangon avulla Ramin kanssa. Tota kun tekee superhitaasti ja pitkillä pysähdyksillä niin tuntuu jo aika mukavasti etureisissä...







Ja kun tankoon lisää painoja ja tehostaa pudotuksilla ja pakkotoistoilla niin lopputulos on tämä :) Nämä oli fiilikset ekan liikkeen jälkeen ja sen jälkeen ei hirveästi ehditty kuvata kun Iina piti auttaa pakkotoistoissa.




Tämän jälkeen päästiin prässihommiin ja käytössä oli sekä tavallinen että vaakaprässi, tietty kaiken maailaman tehokeinoilla :) 



Etureisille lopuksi spesiaali reidenojennusta ja Ramin hc-askelkävely joustoilla + hypyillä... Tai siis mulla ne hypyt ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä... Alussa pääsin kyllä hiukan liikkumaan mutta lopuksi jäin lattialle puristamaan staattista pitoa reisille :D Wonder why :D Ainakin siinä oli hyvä viihdytysarvo sekä Jannelle, Mikolle että Ramille :) Tämän jälkeen oli pohkeiden vuoro, niitä jumpattiin  samalla tyylillä kuten etureidet eli ei paljon liikkunut enää lopussa :D

Kun tulin kotiin odotti ihana yllätys Fit4Youlta ruskeassa kirjekuoressa eteisessä :D Better Bodiesin huippuhyvät treenitopit Athlete tank camo sekä Support 2-layer top. Molemissa on sisäärakennetut rintsikat joten niitä ei välttämätta tarvitse laittaa erikseen jollei halua. Camotopissa voi myös säätää olkaimet itselleen sopiviksi mikä on minulle tosi jees kun tota selkää on ihan kiitettävästi :) Voitte varmasti arvta missä asun torstaihin asti kun on taas treenipäivä ja missä vaatteissa treenaan Treella heti viikonloppuna :D Kyllä nyt kelpaa jumpata!!! KIITOS!! Minulla on kyllä ihan maailman paras vaatesponsori :) Ja näissä jopa tämä plussapallo näyttää siedettävältä :)





Otettiin kaverin kanssa myös "ennen" kuvia, eli kuten kerroin viime päivityksessä niin lupasin Ramille tehdä kuvakooste jaloistani jotta voidaan katsoa mitä ollaan saatu aikaiseksi kolmessa kuukaudessa :) Eli tässä alkutilanne, helmikuun alussa saatte nähdä lupputulos ja vertailukuvat :) Mitäs luulette, saadaanko muutosta aikaiseksi, eli lisää lihaa koipiin :D?!?!




Huomenna on lihasten kasvupäivä eli lepopäivä :) Vähän aamulenkkiä aamulla ja sen päälle lepoa. Kyllä kelpaa!!

4 kommenttia:

  1. No ihan varmasti tulee lihaa koipiin!!!

    VastaaPoista
  2. Huh, omasta treenistä jalat kipeenä ja tätä lukiessa niihin särki ihan empatiasta :D KYLLÄ tulee lihaa :D Ja hyvältä muuten näyttää jo nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitso empatiasta :) Sitä tarvitaan varsinkin ylihuomenna :)!!! Minullakin on kova usko siihen lihaskasvuun, sitä ei voi olla liikaa vaikka jotain näyttää olevan jo tässä vaiheessa noissa jaloissa. Nähdään viikonloppuna!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.