Sidor

12.11.2013

Pidennetty viikonloppu Treella, kuntotsekkaus ja kuntokuvia

Heip! Kolme päivää Tampereella takana ja hiukan kyllä harmittaa olla kotona taas, olisin voinut jäädä sinne. Kolmeen päivään mahtuu todella paljon kivaa ja oli aika väsynyt tyttö junassa takisin Turkuun eilen. 

Lähdettiin ajamaan kohti Mansea lauantai aamuna ja onnistuin hienosti hankkimaan itselleni kunnon kiire heti alkuun, luulin nimittäin että minulla oli tunti enemmän aikaa aamulla pakata eväitä, vaatteita ja treenikamoja. Oli kiva ylläys huomata että aikaa on enää 30 minuuttia eikä mitään ole vielä pakattu, pitäisi käydä suihkussa ja kuivata vaatteita kuivauskoneessa. No, sain kaikki hoidettu sillä lopputuloksella että puolet eväistä jäi kotiin pakastimeen, tai melkein puolet. Toinen osa oli jäänyt ilman suolaa :) Muuten onnistuin aika hyvin saamaan kaikki mukaan.

Lauantaina oli ohjelmassa posetreeni meidän pienen fysiikkaryhmän kanssa, meitä oli neljä tyttöä WFC:n peilisalissa eli aika pieni fysiikkaryhmä. Kaikki ei kyllä ollut paikalla joten meitä on hiukan enemmän :) Tässä pari kuvaa treenistä. Jollette tunnista minut niin olen se jolla on pinkit leggarit jalassa.Posetreenin jälkeen oli aika jatkaa salitreenillä. Meillä oli Fitframin perinteiset tiimipäivät lauantaina joten paikalla oli paljon tiimiläisiä. Treenataan timipäivillä pienissä ryhmissä eri lihasryhmiä meidän peeteiden ohjauksessa. Minulla oli sisäpiri tietoa ja tiesin että minun vakkaripojat, eli Rami, Tero ja Kille vetäisivät etureistreenin joten menin iloisesti siihen koska se on yleensä ollut sellainen ryhmä johon ei ole tungosta. Kuka järkevä ihminennyt haluaisi noiden kolmen kanssa hakkiin tai prässiin? Onneksi en ole ihan täysjärkinen :) Pojat veti hyvän treenin johon kuului m.m. 100 toistoa prässiä, erilaisia kyykkyjä, ojennuksia, askelhyppyjä ym. Huomasin seuraavana päivänä että olin saanut mukavasti verenpurkaumia sekä käsiin että selkään treenistä. 

Illaksi oli luvassa tiimin jokavuotiset pikkujoulut. Meillä oli Reetan kanssa hotellihuone juhlapaikan vieressä ja avattiin pikkujoulukausi oikein pitkän kaavan kautta 1) vedettiin alkudrinkin hotlassa, puolikas sokeriton Red Bull ja aminohappoja 2) Reetta opasti minua suoristusraudan ihmeelliseen maailmaan 3) heitettiin juhlavaatteet päälle, minun tapauksessani pikkumusta ja korkkarit 4) juhlissa syötiin juhlallisesti, kanaa, salaattia, munia, raikkaria ja oliiviöljyä 5) oltiin juhlissa yli nukkumaanmenoaika, "kotona" klo 21.30 ja 6) syötiin juhlimisen jälkeiset yöruuat, rahkaa, protskujuoma ja öljyä. Oli ihan huippukivaa vaikka toi saatttaa kuullostaa todella tylsältä jonkun mielestä! Meillä oli huippu pöytäseurue, Jutta piti meille hieno puhe ja illan ohjelmanumero, stand up koomikko oli aidosti hauska. Kaiken lisäksi oli pirteä olo myös seuraavana päivänä :)

Hotelliposeraus sunnuntaina aamullaja treenikassi

sekä matkalaukku+ säilytystila niille eväille jotka muistin ottaa mukaan :)
Olen mukana tsempparina yhdessä Fitfarmin nettivalmennuksessa jolla oli tapaaminen sunnuntaina joten menin luonnollisesti sinne näyttäytymään, auttamassa heidän treeneissä ja juttelemaan. Oli kiva nähdä osa niistä ihmistä jotka olen tsempannut nettifoorumilla muutaman viikon aikana ja jeesata heidät treeneissä.

Sen jälkeen olikin aika vetää oma treeni. Sain tehty ihan mielettömän hyvä selkätreeni! En tiedä johtuiko se salista vai siitä että kroppa oli palautunut todella hyvin edellisestä selkätreenistä. Ihan samaa, pirun hyvä oli ja tuntuma huippens puippens!! Minun oli pakko sooloilla pari sarjaa treenin lopussa ja tehdä ekstrana vetoja tässä laitteessa kun kerrankin oli mahdollisuus tehdä jotain muuta, WFC:n laitteisto on meinaa aivan huikea :)
Pääsin illalla tutustumaan uusiin alueisiin Tampereella kun menin Maijun luokse viettämään iltaa ja nukkumaan. Tällä kerralla meidän bodyleiri siirtyi hänen luokse. Opin Maijulta m.m. sen, että naisetkin voi ajaa käsivarsikarvoja offilla, se ei ole miesten yksinoikeus :) Valmistin Maijulla ne eväät jotka jäi Turkuun. Se on muuten todella kätevää mennä toisen tiimikaverin luokse tekemään ruokaa koska kaapeista löytyy kaikki tarvittavat ainekset!

Hyvin nukutun yön jälkeen oli manantai ja lähdettiin yhdessä toimistoon tapamaan Bullia. Minulla oli kuntotsekkaus ja sain alustava kisadieettiaikataulu, niin siistiä!!!! Minulla ei ole vain yksi kisadieeti vaan kaksi :) eli tehdään se kahdessa osassa. Varsinainen kisadieetti alkaa näillä näkymin 3.3.2014, eikä tammikuussa kuten alunperin suunniteltiin. Kisadieetin pituus tulee olemaan 9 + 19 viikkoa, eli yhteensä 28 viikkoa. Toki tämä voi muuttua vielä jos tunnen valmentajani oikein. Toinen muutos tuli tähän välidieettiin, eli sitä jatketaan vuoden loppuun asti mikä minun mielestäni on todella hyvä asia. Miksi lopettaa dieettaaminen kun homma toimii, rasva palaa ja tytöllä on energia treenata. Tarkoitus oli aluksi vetää 4-6 viikkoa dieettiä mutta nyt siitä taitaa tulla 15 viikkoa jollen ole laskenut väärin. Eli, hiukan pidennettiin sitä ;) Kävin viime kerralla näyttämässä kuntoa pari viikkoa sitten joten en odottanut mitään suuria muutoksia mutta palaute oli kuitenkin että keskivartalosta on taas lähtenyt tavaraa, eli niin kun pitääkin. 

Mentiin Maijun kanssa toimistolta suoraan WFC:lle jumppaamaan, minä Teron kanssa ja Maiju ihan itse. Peilisali oli vapaa joten mentiin sinne poseraamaan yhdessä jumppien jälkeen. Pakko kyllä sanoa että WFC:n peilisali on hiukan eri luokkaa kuin Gymin, peilejä on joka puolella ja valo on hyvä, ihan huippua!

Lopuksi kävin osteopaatilla helposti jumiin menevän niskan takia ja tsekkaamassa että kroppa on kunnossa. En ole käynyt osteopaatilla aikaisemmin joten se oli jännä kokemus. Marko väänsi selkärankani kaikkiin suuntiin ja käsitteli myös selkä- ja hartiaseudun lihakset. Olo oli todella kevyt ja hyvä sen jälkeen ja selkä tuntui todella hyvältä! Minulla oli ilmeisesti lantio hiukan vinossa mikä aiheutti kompensoiva asento selässä, eli kierto toiseen suuntaan ja vastaava kierto niskassa. Nyt ei ole enää vinossa :) 

Juna Turkuun lähti sattumalta juuri siihen aikaan kun tulin asemalle enkä tarvinnut odottaa ollenkaan :) Kotimatka meni syödessä ja nukkuessa. Oli aika väsynyt tyttö :)

Otettiin tänään aamulla Reetan kanssa kuntokuvia, edellisestä kuvaussessiosta on taas mennyt neljä viikkoa ja pyrin ottamaan niitä aina neljän viikon välein. Tässä lokakuun kunto jos joku haluaa verrata. Töitä riittää vielä  mutta homma rullaa koko ajan eteenpäin.

Tilattiin muuten hiukan munia kaveriporukan kanssa. Itse otin 12 kennoa, eli niillä pärjää taas pari kuukautta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.